Lehetséges a szellemk energiáit egy halott testbe terelni és életre kelteni ezáltal a testet?
Hát hogyne, minden 9. ember szellemenergiával feltámasztott élőhalott... Jujj.
Nem, ilyen nincs.
igen van ilyen mágia de szerintem ezt a kérdést senki sem fogja neked itt kitárgyalni itt is különbséget kell tenni nekromantika és nigromantika között, bár kétleném h a gugglli nélkül tudnád mi ez!
Ez az igazi halottidéző mágia a nekromantika nem a netes baromság h hogyan lehet szellemet v hozzátartozót megidézni.Nagyon bonyolult rituálé surol minden határt és minden vallásban megtalálható az alapja a rituálénak mélyen a szent könyvekben elrejtve.pl keresztény papok is járatosak benne no nem az egyszerű miséző papok hanem pl akik csinálnak démonűző rituálét is .itt már jelentős szerepe van az áldozati mágiának is meg bolygó együttállásnak ...és sorolhatnám sztem ezt akérdést nem itt kell feltenni, de nem is fizetős átverős mágusoknál XDXD
>Én elvégezném egy szellemjárta helyen egy hullával, ha tudós lennék!
No, nem véletlen, hogy nem vagy tudós. Kérlek, ne használj olyan szavakat, amiket nem értesz, pl. agysejt, technológia, negatív, energia.
>csak ki kell fejleszteni a technológiát!
A technológia kifejlesztése a dolog 100%-át teszi ki, az ötleted a 0%-át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!