Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges a szellemk energiái...

Lehetséges a szellemk energiáit egy halott testbe terelni és életre kelteni ezáltal a testet?

Figyelt kérdés
Volták már ilyen kísérletek és hogyan végződtek?

2013. febr. 21. 20:01
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Miért te talán tudós vagy? Milyen alapon szólsz be nekem? Mit képzelsz? És igenis tudom mit jelentenek azok a szavak!
2013. febr. 21. 22:04
 12/43 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tudós, de nálad megközelítőleg 1 fényévvel közelebb állok ahhoz, hogy az legyek.

Azért szólok be, mert elszállt dolgokról beszélsz úgy, hogy semmi, de semmi nincs mögötte. Sem tudás, sem munka, sem utánanézés, sem értelem, sem józan ész.

2013. febr. 21. 23:48
 13/43 Tom Benko ***** válasza:
@Kérdezô: Nem léteznek szellemek. Ha szerinted mégis, bizonyítsd be!
2013. febr. 22. 07:48
 14/43 A kérdező kommentje:
Léteznek és kész!!! Nem volt elég neked a tucatnyi dokumentumfilm róluk?
2013. febr. 22. 08:22
 15/43 anonim ***** válasza:
87%

>Léteznek és kész!!!

Haha, őszintén remélem, hogy 12 évnél fiatalabb vagy, mert ennél idősebb embernél ez egy nagyon súlyos, sokat sejtető reakció :)

2013. febr. 22. 09:30
 16/43 Antimod ***** válasza:
90%

Az anyag általunk ismert tulajdonságai alapján nem lehet bomló emberi testbe életet lehellni - szimplán azért, mert bizonyos, fizikai élethez nélkülözhetetlen szervek és vegyületek helyrehozhatatlanul károsodtak.

Gondolj bele, ha így volna, nem lenne születés, a szellemek energiáikból csak úgy testet építenének maguknak.

2013. febr. 22. 13:26
 17/43 Antimod ***** válasza:

"Nem léteznek szellemek. Ha szerinted mégis, bizonyítsd be!"

Tamás, ezerszer írtam már neked, attól még, hogy valami nincs bebizonyítva, nincs cáfolva sem. Te pedig ennek ellenére cáfolod.

2013. febr. 22. 13:27
 18/43 A kérdező kommentje:
pedig léteznek szellemk és démonok, csak ez a tom benko egy troll!! alig várja , hogy az ezotériába valakibe belekössön és bemásolja a szokásos szöveget, hogy ufok, szellemek, démonok, isten, sátán, stb. lények nem léteznek!
2013. febr. 22. 14:49
 19/43 Tom Benko ***** válasza:

@Antimod: Mindannyiszor le is írtam - ha nincs bizonyíték a létezésre, miért tételezzem fel azt?

@Kérdező: Gratulálok az élesszemű megfigyelésedhez. Ha a sasnak ilyen lett volna, ki is hal.

2013. febr. 24. 01:43
 20/43 Antimod ***** válasza:

"ha nincs bizonyíték a létezésre, miért tételezzem fel azt?"

De te nem feltételezed - cáfolod. :)

A kettő között pedig van még egy állapot.

2013. febr. 24. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!