Miért vonzódom a vámpírokhoz?
Figyelt kérdés
nagyon vonzódom a vámpírokhoz! (nem az olyan vámpírokhoz,mint az Alkonyatban,hanem a régi típusúakhoz) Vajon miért??? 16/l2013. febr. 11. 22:37
21/22 anonim válasza:
Szia! Én is vonzódom hozzájuk már gyermekkorom óta! Sokáig nem értettem miért!? Talán az ellenállhatatlan külsejük, az erejük, az hogy szexuálisan olyanra képesek amire a halandók nem!? Teljesen mások mint a halandók, nem hiszem hogy tényleg olyan gonoszak mint ahogy terjesztik róluk! csak a magánytól mogorvák, egy igaz társra vágynak az örökkévalóságban....
22/22 jozsko válasza:
Kedves utolso elnézést kérek a kovetkezo mondatokért, de normális vagy??? Nem tudom mi nem gonosz egy emberben aki karobahuzússal tobb ezrek életett vette, de jolvan. Mi a fene tetszik nektek egy ilyen fickoba, aki mar kitudja miota hulla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!