Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért vonzódom a vámpírokhoz?

Miért vonzódom a vámpírokhoz?

Figyelt kérdés
nagyon vonzódom a vámpírokhoz! (nem az olyan vámpírokhoz,mint az Alkonyatban,hanem a régi típusúakhoz) Vajon miért??? 16/l

2013. febr. 11. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert 16 éves lány vagy, és a 16 év körüli lányok nagy része átesik ezen a fázison. El fog múlni, ne aggódj.
2013. febr. 12. 11:32
 12/22 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm.Ok,lehet hogy tényleg goth vagyok! XD (amúgy gyűlölöm a Twiligtot!)
2013. febr. 12. 17:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Lehet hogy goth nincs. Vagy goth vagy nem. :P

Amugy én is szeretem a klasszikus vámpíros sztorikat.

Az is lehet az oka, hogy a vámpírokat a filmek, könyvek nagy részében (nem a Twillight :P ) jóképűnek, férfiasnak, vonzónak írják le/mutatják be.

Ha viszont maga a "vámpírság" (vérivás és hasonlók) érdekel, az megint más....

2013. febr. 12. 18:46
 14/22 _Random ***** válasza:

Tisztazzuk a dolgot, mert lehet, hogy nem voltam tul egyertelmu:

A 2. bekezdesedet nem ertem. Bocs, de nem vagyok olyan gyoker, aki az idejet valos kapcsolatok helyett a pc elott terpeszkedve szerepjatekokba oli. Kozom pedig igenis van, hogy hozza szoljak, foleg miutan te ezt publikaltad, vagyis mindenki szamara elerhetove tetted.

A goth-saggal meg addig nincs is baj, amig bikavert vagy paradicsom let iszol.

Azt meg nagyon nem ertem, hogy miert eroltetitek a twilight-ot. Semmi koze sincs az igazi vampirokhoz (dracula). Csak egy jo "uzlet", mint JB.

2013. febr. 13. 00:54
 15/22 Sunflowers válasza:
Nekrofíliának hívják. *flies away*
2013. febr. 13. 13:14
 16/22 A kérdező kommentje:
húúúúúúúúúú,de utálom én az Alkonyatot! tegnap néztem,és nem tudom,mit esznek benne! :O mindegy,ízlések és pofonok...
2013. febr. 13. 16:29
 17/22 Zanurusa válasza:

Szia , kölcsönös érdeklődésre szimpátiára találtunk ,a többit privátban ,amit írtam azt is olvasd el kérlek

üdv.

2013. febr. 15. 20:48
 18/22 anonim ***** válasza:
omgomgomgomg egy IGAZI VÁÁMPÍR!
2013. febr. 15. 21:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz a Dunában kikötni, vagy egy bokorban, vagy aknában mumifikálódni, vagy épp nyomtalanul "eltűnni" a szélben, akkor sürgősen változtasd meg a gondolkozásodat. A hozzád hasonlókból lesznek az áldozatok... Gondolom láttad a Kárhozottak Királynője c. filmet. Hát te nem a Jesse vagy. Még véletlenül sem. Azért vonzódsz hozzájuk, mert szexuális ragadozók...ők a villanykörte, te meg a lepke.
2013. márc. 24. 13:12
 20/22 anonim ***** válasza:

én is imádom a vámpíros sztorikat, pedig nem vagyok mai csirke (37), mondjuk, én nem "vonzódom" hozzájuk, csak szeretem a sztorikat. mármint, magát, a legendát, Twilightot még nem láttam, olvastam, Vámpírnaplókból kb. három részt.

de igen, gondolom azért, mert különleges, amiért a rosszfiúkhoz is vonzódik az ember.

2013. márc. 28. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!