Miért vonzódom a vámpírokhoz?
Lehet hogy goth nincs. Vagy goth vagy nem. :P
Amugy én is szeretem a klasszikus vámpíros sztorikat.
Az is lehet az oka, hogy a vámpírokat a filmek, könyvek nagy részében (nem a Twillight :P ) jóképűnek, férfiasnak, vonzónak írják le/mutatják be.
Ha viszont maga a "vámpírság" (vérivás és hasonlók) érdekel, az megint más....
Tisztazzuk a dolgot, mert lehet, hogy nem voltam tul egyertelmu:
A 2. bekezdesedet nem ertem. Bocs, de nem vagyok olyan gyoker, aki az idejet valos kapcsolatok helyett a pc elott terpeszkedve szerepjatekokba oli. Kozom pedig igenis van, hogy hozza szoljak, foleg miutan te ezt publikaltad, vagyis mindenki szamara elerhetove tetted.
A goth-saggal meg addig nincs is baj, amig bikavert vagy paradicsom let iszol.
Azt meg nagyon nem ertem, hogy miert eroltetitek a twilight-ot. Semmi koze sincs az igazi vampirokhoz (dracula). Csak egy jo "uzlet", mint JB.
Szia , kölcsönös érdeklődésre szimpátiára találtunk ,a többit privátban ,amit írtam azt is olvasd el kérlek
üdv.
én is imádom a vámpíros sztorikat, pedig nem vagyok mai csirke (37), mondjuk, én nem "vonzódom" hozzájuk, csak szeretem a sztorikat. mármint, magát, a legendát, Twilightot még nem láttam, olvastam, Vámpírnaplókból kb. három részt.
de igen, gondolom azért, mert különleges, amiért a rosszfiúkhoz is vonzódik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!