Miért vonzódom a vámpírok felé?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem kéne, és félek is tőlük de mégis mindig próbálok találni egyet. Nem vagyok alkonyat őrült meg semmi ilyesmi, ez csak úgy jött.2011. márc. 7. 15:23
1/19 anonim válasza:
ha találsz egyet majd szólj, nagyon híres leszel.
2/19 anonim válasza:
Azért mert a sötét erő kivetette rád a hálóját. Te leszel a prófécia szerint a vámpírok vezére, amikor az emberiség ellen harcoltok...
3/19 anonim válasza:
Én is szeretnék eggyel találkozni - de ki nem?
4/19 anonim válasza:
Általában vonzódunk az ismeretlen, érdekes dolgokhoz, főleg akkor, ha egy témát ennyire nyom a média, mint mostanában a vámpírokat. Még azokra is hat, akik nem Alkonyat rajongók, egyszerűen csak túl sokat hallunk róluk mostanában.
5/19 anonim válasza:
Tegyük fel találkozol. Mi történne? Valószínűleg ott helyben meglékelné a nyakad, és megkóstolná a vérplazmádat.
6/19 alexfe válasza:
Már hogy vonzódhatsz olyan iránt, ami nem is létezik?
Szerintem jobban jársz, ha egy szelet vajas kenyér iránt táplálsz gyengéd érzelmeket.
7/19 anonim válasza:
Mert túl sok tvájlájtot olvastál / néztél meg hasonló sz.rokat.
8/19 anonim válasza:
utolsó, írta, hogy nem néz ilyeneket...
vámpírok meg nem léteznek.
9/19 anonim válasza:
A legtöbb fiatal, pláne lány, vonzódik hozzájuk. Ez elég általános jelenség. Tini koromban én is meg voltam veszve értük.
Talán mert a vámpíroknak sok vonzó tulajdonságuk van: természetfeletti erő, örök fiatalság, a legtöbbször vonzó megjelenés és erőteljes szexuális kisugárzás, titokzatosak, veszélyesek, ellenállhatatlanok.
Ja, és nem léteznek, de ez kit érdekel, mikor olyan jó álmodozni! :)
10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen szerintem is valami ilyesmi fogott meg, főleg az erejük és az örök fiatalság! Néha rosszul leszek ha bele gondolok hogy egyszer meghalok... Egyébként már 20 felett járok jóval...
2011. márc. 7. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!