Miért vonzódom a vámpírok felé?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem kéne, és félek is tőlük de mégis mindig próbálok találni egyet. Nem vagyok alkonyat őrült meg semmi ilyesmi, ez csak úgy jött.2011. márc. 7. 15:23
11/19 A kérdező kommentje:
Jah és férfi vagyok...
2011. márc. 7. 18:15
12/19 anonim válasza:
15:51-es, én speciel nem azért szeretem a vámpírokat, mert híresek, hanem mert a kedvenc könyvsorozatomban egy jól kidolgozott "fajta" vámpír van. (Darren Shan, Vámpír könyvek, és nem a Twilight, bár azt IS szeretem)
13/19 anonim válasza:
mert cukik :)
hiába gyilkosok meg rosszak.. szerintem minden lány (kortól függetlenül) elolvad ha meglát egy vámpírt filmben. meg ki ne szeretné a rosszfiúkat?
szólj ha láttál egyet, majd elosztjuk egymás között:P
14/19 anonim válasza:
jah ha férfi vagy. az más xD most olvasom csak.
bár mind1. fiú helyett olvass lányt :)
15/19 anonim válasza:
Hát, nem minden könyvben és filmben gonoszak a vámoírok...
16/19 anonim válasza:
A természetfeletti erők erősen hatnak rád és megpróbálsz ezekkel egyesülni nekem is ilyenjeim vannak már vámpírt láttam. Nagyon durva volt és az Aggteleki cseppkőbarlangban találtam egyet mikor elmentem hugyozni a tóhoz ott ált Edward Cullen
11/F
18/19 anonim válasza:
" a vámpír a szexualitás maszkja, a hatalom és a test viszonyának metaforája"
mindenki vonzódik hozzájuk csak nem mindegy milyennek képzeljük el őket.
ajánlom figyelmedbe Maria Janion: A Vámpír című könyvét
19/19 anonim válasza:
Sokminden letezik, csak maskent kicsit, mint ahogy a legtobb ember gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!