Mi volt ez? Vagy miért?
Lehet, hogy nem jó témakörbe írom ki a kérdést, de máshova nem nagyon tudom elképzelni, bár lehet hogy csak én magyarázom be magamnak, hogy természetfeletti dolog történt velem..
Tegnap éjszaka, negyed 1-kor jutottam el odáig, hogy aludnom kéne, mert nem fogok tudni reggel felkelni. Lehalkítottam a tv-t, megfordultam a másik oldalamra. Eltelt egy fél óra kb, 50körül arra riadtam félálomból, hogy földrengés van. Persze nem volt, de úgy éltem meg. Nem nem élmodtam, fizikailag éreztem a "rezgést". Ez semmi. Az oldalamon feküdtem, letettem magam mellé az ágyamra a kezemet, és szó szerint éreztem, hogy "pulzál" az ágyam. Olyan érzés volt mintha az ágy egy nagy dobogó szív lenne, vagy mintha csak egy ember mellkasán lenne a kezem. Rendesen érreztem a szívdobogást. Felkeltem, körbejártam az ágyat, leültem, járkáltam, visszafeküdtem és még mindíg éreztem.. Félelmetes volt. Biztos, hogy nem képzeltem, mert már teljesen éber voltam mikor visszafeküdtem.. Mi lehetett ez? Soha nem éreztem még ilyet. Cinikusok kíméljetek, valamint azok is akik úgy gondolják álmodtam!
Velem is volt már ilyen! Nagyon fura érzés. Sőt! Olyan is volt már, hogy félálomban úgy érzetem, hogy minden porcikám "nehéz". Fel is ébredtem rá, de nem tudtam megmozdulni, olyan érzés volt, mintha az ágy befelé szippantott volna mint valami iszap. Bocsánat, de nem tudom jobban leírni.
Egyetlen egyszer éreztem ezt, amilyen hirtelen jött el is múlt, nem tarott tovább egy pernél, de nagyon megijedtem. Őszintén szólva nekem is az jutott eszembe, hogy valami bajom van. De azóta sem fordult elő ilyesmi. Szerencsére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!