Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi volt ez? Vagy miért?

Mi volt ez? Vagy miért?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem jó témakörbe írom ki a kérdést, de máshova nem nagyon tudom elképzelni, bár lehet hogy csak én magyarázom be magamnak, hogy természetfeletti dolog történt velem..

Tegnap éjszaka, negyed 1-kor jutottam el odáig, hogy aludnom kéne, mert nem fogok tudni reggel felkelni. Lehalkítottam a tv-t, megfordultam a másik oldalamra. Eltelt egy fél óra kb, 50körül arra riadtam félálomból, hogy földrengés van. Persze nem volt, de úgy éltem meg. Nem nem élmodtam, fizikailag éreztem a "rezgést". Ez semmi. Az oldalamon feküdtem, letettem magam mellé az ágyamra a kezemet, és szó szerint éreztem, hogy "pulzál" az ágyam. Olyan érzés volt mintha az ágy egy nagy dobogó szív lenne, vagy mintha csak egy ember mellkasán lenne a kezem. Rendesen érreztem a szívdobogást. Felkeltem, körbejártam az ágyat, leültem, járkáltam, visszafeküdtem és még mindíg éreztem.. Félelmetes volt. Biztos, hogy nem képzeltem, mert már teljesen éber voltam mikor visszafeküdtem.. Mi lehetett ez? Soha nem éreztem még ilyet. Cinikusok kíméljetek, valamint azok is akik úgy gondolják álmodtam!

2013. febr. 4. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Van erre logikus magyarázat!

Alvásparalízis(Éber álom)

2013. febr. 4. 19:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Aha.. és ez mégis mit magyaráz?:)
2013. febr. 4. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Alvásparalízis [link]

(Bocsi ezt kihagytam)

De lehet egy roszindulató démon aki megszállt téged...

2013. febr. 4. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Valami csávon vagy csajon aludtál de mire felébredtél lelépett :)
2013. febr. 4. 21:08
 5/12 Lilith1994 ***** válasza:
Lehetséges hogy egy entitás volt a közeledben. Megjegyzem hogy alvás paralízis nem lehetett ha tényleg ébren voltál, ha mászkáltál. Nekem is volt már alvás paralízisem és az teljesen más milyen. Olvastam már a természet felettiről is eleget meg az orvosi magyarázatokat is mindig türelemmel elolvasom és végig gondolom, de nem mindig minden meg magyarázható. Ezt sem lehet meg magyarázni teljesen egyik magyarázattal sem.
2013. febr. 5. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Már nagyon fáradt, kimerült lehettél.A fáradt szervezet tud fura érzéseket produkálni.Aznap talán fekvő helyzetben a keringésed vacakolt, vagy valami idegi eredetű dolog lehetett, azért érezhetted ezt.

Velem is előfordult már párszor, hogy mikor nagyon későn feküdtem le, akkor mindenféle kellemetlenséget , furcsaságot éreztem, meg olyankor álmodom a legnagyobb marhaságokat.Szóval, a túlfáradt idegrendszer csinálhat ilyeneket.

Egyébként nem vagyok szkeptikus, de természetfeletti jelenségek nem szoktak az ágy rezgésében megnyilvánulni.

2013. febr. 5. 10:04
 7/12 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek köszi, csak az a baj, hogy ezzel nem vagyok előrébb..:/
2013. febr. 5. 15:23
 8/12 Marci024 válasza:
Egyik válasszal sem leszel előrébb, mert meg lehet magyarázni természet feletti baromságokkal is, meg lehet rá adni normális magyarázatot is. Sajnos egyikkel sem tudok neked szolgálni, mert nem értek az ilyesmihez. De mindenesetre ha a közeljövőben sok ilyen fura dolog történik veled, mindenképp keress fel egy szakorvost, mert ki kéne vizsgálni téged.
2013. febr. 19. 19:48
 9/12 Lilith1994 ***** válasza:
miért kéne ki vizsgálni?
2013. febr. 20. 14:25
 10/12 Marci024 válasza:
Miért ne?
2013. febr. 20. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!