Miért vagytok itt ha nem hisztek az egészbe?
Szóval ha én is kiírtam egy kérdést, vagy bárki..akkor csak azt lehet olvasni hogy "gyerek vagy" "beképzeled" "hülye vagy" ....vagy csak valami hülyeséget.
Akkor miért kommenteltek ide??
Vannak akikkel tényleg komolyan történnek ilyen dolgok, és komolyan veszik, ti meg beletiportok hülyeségeitekkel.
"Miért vagytok itt ha nem hisztek az egészbe?"
A Mónika- meg a Balázsshow (vannak még egyáltalán ilyenek?) már lefutott, kell más helyettük a délutáni szórakozáshoz.
No,,, Hát, nekem van tapasztalatom, hogy mit jelent látni dolgokat...
Le lehet pontozni, hülyének lehet nézni...
Ilyen dolgok léteznek... Ez megkérdőjelezhetetlen.
De, miért várod el, hogy tudományosan alátámasszák azt, hogy Te véleményük szerint nem létező dolgokat látsz?(mármint... Ők nem hisznek ebben és másban hisznek...)Te az ellenkezőjét alá tudod támasztani tudományosan...?
Azt azért sose feledd, hogy az emberi agy sok mindenre képes...
A valóság és illúzió között csak egy hajszál vékony fal van.
(Illúzió az nem egyenlő a nem anyagi világgal...)
"A vallásos emberek megvetően materialistáknak nevezték a világi embereket, ők pedig hókusz-pókusznak titulálták a spiritualitást. Bizonyos fokig mindkettőben van igazság, de csak félig. Egy féligazság pedig sokkal veszélyesebb, mint egy hazugság, mert a féligazság igazságnak látszik."
/Osho/
P.
És most abba kötöttetek bele, hogy írtam a tudományos magyarázatot!
Nem ez volt a kérdés :)
A normálisnak tűnő kérdésekre azért jönnek itt normális válaszok is,különben már meghalt volna ez a topik.A megfogalmazásból már le lehet szűrni a kérdező komolyságát,és valljuk be néha egymás hülyeségein is jókat tudunk szórakozni.Ami a válaszokat illeti.Én azért járok ide,mert velem is történtek már számomra megmagyarázhatatlan dolgok,de soha egy pillanatig sem feltételeztem,hogy valaki választ tud arra adni,hogy miket láttam,mert ők nem voltak ott,és nem láthatták.
Azért is járok ide,mert itt sokféle ember világnézete találkozik,és ütközik egymással.Számomra ez is nagyon érdekes.Tehát ne keseredj el,ha nem olyan válaszokat írnak a kérdésedre,amiket vársz.Sokan,akik jártasnak gondolják magukat az ezotériában,jó pénzért is sületlenségeket mondanak,ha megkérdezik őket.Itt legalább ingyen osztják az észt:)
13 -as vagyok.
Nyilván nekem szántad, hogy nem ez volt a kérdés ...
Nem tudom, hogy megint milyen választ várnál ... (?)
Talán, ezt a választ vártad? " Azért kommentelnek ide, mert Trollkodni járnak ide és nevetni ezeken ?
A tudományos válaszodra pedig:
Nem hinném, hogy ekkora vita lenne az ilyen dolgokon, ha a tudomány már düllőre jutott volna ... Tehát, a Te tudományos válaszod feltétlezésem szerint nem több, mint egy feltevés...Bár, ha adtál tudományos választ, akkor nem értem, hogy a kvantum-fizikusoknak miért okozott ez ekkora fejtörést...
És ezzel megint csak nem megkérdőjelezni akarom az élményeid, hanem felhívni a figyelmed, hogy a tudomány fejlődik és halad előre, de, nyilván még nincs FIX álláspont ezekről.
És ezért, ezzel számolni kell, hogy jönnek nyers hozzászólások...
"Le lehet pontozni, hülyének lehet nézni...
Ilyen dolgok léteznek... Ez megkérdőjelezhetetlen."
Nem nézlek hülyének. Ha valamire te nem találsz magyarázatot, akkor a te sablon válaszod az, hogy márpedig léteznek ilyen dolgok. Az enyém az, hogy van rá unalmas materialista magyarázat, csak én nem találtam meg. Béke veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!