Na most erre ki milyen magyarázatot tud?
Több emlékfoszlányom is van még 2-3 éves koromból, az egyik ilyen az amikor a nappaliban játszok, a papám kimegy az ajtón, majd egy fekete árnyalak ő utána ment (olyan alakja volt, mint a papámé), és ezt az árnyalakot lilás valami vette körül, ami hasonlított ahhoz, mint amikor a karácsonyfaégők vannak a karácsonyfán, de mégis ehhez képest ez olyan volt mintha valami elmosódott füstanyag szerűség lenne. A többi emlékfoszlány nem olyan érdekes, mint ez..
Lehetőleg értelmes emberek írjanak!!
Orulok, hogy vegre vannak emberek, akik nem ugyanazt hajtogatjak, mint a tobbiek.
Valoszinu, hogy tenyleg valami szellem lehetett, de mindenbizonnyal nem aze az oregasszonye aki elottunk itt lakott.Azt csak igy irtam.
Tobb mint valoszinu, hogy a kisgyerekek latnak olyan dolgokat, amiket mi mar nem. Pl.a hugom.Ezt el kell, hogy meseljem, mert szamomra erdekes.
Egy haverszeruseggel bloody mary-t ideztuk, tukor,gyertya, stb. Behivtuk hugomat, hogy lat e valamit, erre elkezdi hajtogatni, hogy baba baba s rohogve allt a tukor elott es arra mutatott. Majd az egyik gyertya leesett es a hugom kirohant. Mi is futottunk utana.Azutan rovid ideig paraztam, s a hugom furan viselkedett.
Ez tavaly nyaron volt, a hugom 3 eves, majd nemsoka lesz 4 eves.
Ez szerintem bizonyitja hogy a kicsik latjak a szellemeket..:D
Ez valoban poenkodas volt, de voltak ra jelek, hogy szellem maradt ott nalunk, mert a regi gepunkon egy 3 honappal ezelotti jatek elindult, de csak ugy ha en is bent voltam a szobaban de kesobb ez is abba maradt, azota nem volt hasonlo eset.Am szellemet mar nem egyszer ideztunk, de lathato es eszlelheto jelei voltak annak, hogy a megidezett szellem vagy nem az a szellem, de pl. oriasi szel keletkezett a zart szobaba, es egy no fejet lattam a fuggonyon, miutan elment az aram..Azota eszembe se jutott szellemet idezni
El meselsz egy-ket tortenetet?
"Orulok, hogy vegre vannak emberek, akik nem ugyanazt hajtogatjak, mint a tobbiek.
Valoszinu, hogy tenyleg valami szellem lehetett,"
Bocsi de a kérdésed ez volt:
"Na most erre ki milyen magyarázatot tud?"
Ehhez képest miért nem írtad, hogy csak egyféle választ fogadsz el? Mindenki jobban járt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!