Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Na most erre ki milyen magyará...

Na most erre ki milyen magyarázatot tud?

Figyelt kérdés

Több emlékfoszlányom is van még 2-3 éves koromból, az egyik ilyen az amikor a nappaliban játszok, a papám kimegy az ajtón, majd egy fekete árnyalak ő utána ment (olyan alakja volt, mint a papámé), és ezt az árnyalakot lilás valami vette körül, ami hasonlított ahhoz, mint amikor a karácsonyfaégők vannak a karácsonyfán, de mégis ehhez képest ez olyan volt mintha valami elmosódott füstanyag szerűség lenne. A többi emlékfoszlány nem olyan érdekes, mint ez..

Lehetőleg értelmes emberek írjanak!!

2013. jan. 30. 22:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%
A világ összes háza elhunyt emberek házára épült. Eddig a világon kb. 10 milliárd ember élt összesen.
2013. jan. 31. 21:11
 12/23 anonim válasza:
11%
A kis gyerekek sokszor latnak olyan dolgokat amit idosebb emberek nem de ez nem torvenyszeru. Az arny lehet h rossz de lehet az is h egy semleges " szellem" vagy negativ energia- kinek h tetszik es ki hisz benne. De inkabb az elozore tippelnek. A lila sugar korulotte az aurája ami minden lenynek van, de szinben es meretben kulonbozik. A lila nem tom mit jelent.
2013. jan. 31. 21:31
 13/23 gago77 ***** válasza:
8%
Valószínűleg egy szellemet láttál. Normál esetben senki nem emlékszik, dolgokra, amiket tudott, vagy látott 4 éves kora előtt és ez nem véletlenül van így. Ennyi hozzászóló közül spirituálisan egy sem volt eléggé fejlett, vagy tájékozott, vagy legalább nyitott arra, h ilyen "természet feletti" dolgok márpedig léteznek. Amúgy nincs benne semmi természet feletti, csak szokatlan, mert 4 éves kor előttre nem véletlenül nem emlékszünk vissza. A kicsik látnak és tudnak. Csak nem tudják még elmondani, vagy ha igen, akkor nem veszik őket komolyan. Aztán később elfelejtik. A kétkedőket megkérdezném, hogy megfognák-e annak a szögnek a végét, amit mondjuk a konnektorból lóg ki? Mert ha valaki azt hiszi, hogy csak az van, amit szemünkkel látunk akkor fogja csak meg :)
2013. jan. 31. 21:41
 14/23 A kérdező kommentje:

Orulok, hogy vegre vannak emberek, akik nem ugyanazt hajtogatjak, mint a tobbiek.

Valoszinu, hogy tenyleg valami szellem lehetett, de mindenbizonnyal nem aze az oregasszonye aki elottunk itt lakott.Azt csak igy irtam.

Tobb mint valoszinu, hogy a kisgyerekek latnak olyan dolgokat, amiket mi mar nem. Pl.a hugom.Ezt el kell, hogy meseljem, mert szamomra erdekes.

Egy haverszeruseggel bloody mary-t ideztuk, tukor,gyertya, stb. Behivtuk hugomat, hogy lat e valamit, erre elkezdi hajtogatni, hogy baba baba s rohogve allt a tukor elott es arra mutatott. Majd az egyik gyertya leesett es a hugom kirohant. Mi is futottunk utana.Azutan rovid ideig paraztam, s a hugom furan viselkedett.

Ez tavaly nyaron volt, a hugom 3 eves, majd nemsoka lesz 4 eves.

Ez szerintem bizonyitja hogy a kicsik latjak a szellemeket..:D

2013. febr. 1. 07:15
 15/23 anonim válasza:
17%
A kisgyerekek valóban látják a szellemeket, gyerekeimnél tapasztaltam többször is.
2013. febr. 1. 15:41
 16/23 anonim válasza:
17%
Nos igen, soha tobbet ne csinaljatok ilyen hulyeseget h ideztek, mert a a poenkodas rosszra fordulhat! Akik ertenek a szellemek meghivasahozes tapasztaltak meg azoknak is tobb ovintezkedest kell tenniuk h nehogy gonosz szellem furakodjon kozejuk. Es ez fehermagis! Akkor kepzeld el h mi tortenhetett volna veletek ami raadasul nem tiszta idezes + feketemagis. Tudok par sztorit. Nem jatek.
2013. febr. 1. 16:19
 17/23 A kérdező kommentje:

Ez valoban poenkodas volt, de voltak ra jelek, hogy szellem maradt ott nalunk, mert a regi gepunkon egy 3 honappal ezelotti jatek elindult, de csak ugy ha en is bent voltam a szobaban de kesobb ez is abba maradt, azota nem volt hasonlo eset.Am szellemet mar nem egyszer ideztunk, de lathato es eszlelheto jelei voltak annak, hogy a megidezett szellem vagy nem az a szellem, de pl. oriasi szel keletkezett a zart szobaba, es egy no fejet lattam a fuggonyon, miutan elment az aram..Azota eszembe se jutott szellemet idezni

El meselsz egy-ket tortenetet?

2013. febr. 1. 16:49
 18/23 anonim ***** válasza:

"Orulok, hogy vegre vannak emberek, akik nem ugyanazt hajtogatjak, mint a tobbiek.

Valoszinu, hogy tenyleg valami szellem lehetett,"

Bocsi de a kérdésed ez volt:

"Na most erre ki milyen magyarázatot tud?"

Ehhez képest miért nem írtad, hogy csak egyféle választ fogadsz el? Mindenki jobban járt volna.

2013. febr. 3. 21:33
 19/23 anonim válasza:
Ebben a korban az ember látja a mások auráját. Te ugyan ezt tetted. Ez az aura a szeretetet a jót jelenti. Minden ember látja a másik auráját 2-3 éves korában. Nem véletlenül nem emlékszünk arra a korra. ;)
2013. febr. 13. 13:55
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát ez valóban igaz, habár azt nem tudom, hogy miért emlékszem rá..
2013. febr. 14. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!