Világvége-hívők, adnátok nekem erre egy magyarázatot?
Én itt dolgozok kint(Anglia).Ez a kérdés ez hihetetlen jó!
Tényleg.Ha itt éjfélkor lesz,akkor otthon 1 órakor...
Ez jó;)
Kedves kérdező ez egy nagyon hülye kérdés volt.
A világvége nem igy fog jönni,ha jön. (amugy nemigazánhiszek benne) .
Indian temaban otthon vagyok.
Nehany tenyek:
-2012.12.21 10:00 a 'vilagvege' idopontja nem 0:00 (kozep amerikai idozona, sajat 'lakhelyuk')
-Ez egy ciklusvaltas idejet jeloli ahol a maja istenek vizozont kuldenek es minket (kukoricaembereket) elpusztitanak mert nem vagyunk eleg tokeletesek szamukra.
-A nagy ciklus 5124 eves, 13 Baktunbol all. (kozelitoleg: 1xBaktunbol = 394ev--- tudom matematikailag nem jon ki pontosan azert irtam hogy kozelitoleg).
-Pusztulasunk utan lejonnek az isteneik es tokeletes embereket teremtenek.
Ennek az idopontnak nincs jelentosege. Ez nekik kb. olyan mint a gorog mitoszok. Ebben a korban nem volt facebook, internet, ujsag, konyv,... valamivel nekik is es a gorogoknek is kellet tolteni az idot es hinni kellet valamiben/valakiben. Kitalaltak isteneket, mitoszokat...
Ez azt jelenti hogy a magyar 'joslat' szerint ha nem veszel uj naptart akkor 2013.01.06-an lesz a vilag vege (termeszetesen magyar ido szerint). :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!