2/25 anonim válasza:
Nem ugy kell ételmezni h jön a nagy buum! Mert az nem lesz...
A maják nem a világvégét josolták meg,hanem csak a naptárjuk megszakad! De a mi baptárunk is megszakad decemberben aztán meg januárban kezdődik elölröl :)
de ez csak filizofia...sok féle képpen lehet értelmezni de a buumra ne számits x) az egy másik dolog h a föld nem jo irányba halad!
3/25 anonim válasza:
Én határozottan igen......nem......de......mégsem....:(
4/25 anonim válasza:
Az itteni kérdések olvasgatása után rájöttem, hogy mégis jó lenne az a világ.
5/25 A kérdező kommentje:
Ne gondoljátok, hogy én valami hülye tizenéves vagyok! 23 éves vagyok és mióta kirobbant ez az egész azóta nagyon sokat olvastam ezzel kapcsolatban, itt is, máshol is! Nem akartam ellek a kérdéssel senkit sem idegesíteni! Valahol, hogy ezt megnéztem kicsit én is megnyugodtam..de nem teljesen.. mondjuk én alapból elég parás típus vagyok sajnos :S Elég sok "okosságot" lehet hallani bár vannak köztük olyanok is amik még számomra is elég viccesnek hangzanak... De talán megnyugodhatunk, hogy NEM lesz világvége
2012. nov. 27. 23:26
6/25 A kérdező kommentje:
ezzel* bocsi
2012. nov. 27. 23:27
7/25 anonim válasza:
Talán?:D Biztosan nem lesz. A 2012 december 21.-i világvége egy tök logikátlan következtetés miatt merült föl egyáltalán, azt hittem hogy csak viccből írják az emberek, hogy hisznek benne, de úgy látszik újra csalódnom kellett az emberi fajban.
8/25 A kérdező kommentje:
Hát mint írtam, én mindentől "félek" még így anyuka létemre is :) Szép estét!
2012. nov. 27. 23:35
9/25 anonim válasza:
10/25 anonim válasza:
"Nem attól félek, hogy a Világ véget ér 2012-ben, hanem attól, hogy minden megy tovább, változás nélkül..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!