Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megnyugodtatok? 2012 világvége...

Megnyugodtatok? 2012 világvége vagy nem? :D

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 27. 23:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én azért próbálok reménykedni! Látni óhajtom az unokáimat :)
2012. nov. 27. 23:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
azért a világ végét sem akármi megnézni :)
2012. nov. 28. 00:10
 13/25 anonim ***** válasza:
jaja, tuti jó műsor lesz. remélem, első sorból nézem :)
2012. nov. 28. 00:25
 14/25 anonim ***** válasza:

Amúgy ha tényleg világvége is lenne akkor sem rohangálnék ész nélkül fel-alá mert úgysem segít rajtam.

Ezek a tudománytalan világvége sztorik meg nem hogy felzaklatni nem tudtak hanem páron már nevetni sem tudtam olyan szánalmas.

2012. nov. 28. 00:32
 15/25 anonim ***** válasza:

Feltételezem a kérdezőről, hogy tényleg jószándékkal kérdezett.

A 2012-es világvégét én egy hatalmas humbugnak tartom, amely egyetlen félreértelmezett felfedezésből indult ki, de a bulvármédia, a filmipar és a pletyka együtt a milliószorosára fújták fel. Ezzel a világvégével kapcsolatban olyan igényes forrást még nem láttam, amely realitást tulajdonított volna neki, holott a csapból is ez folyik.

Szerencse, hogy ez az ezoterikus baromságok közül azon kevesek közé tartozik, amely belátható időn belül el fog halni, már csak egy hónapot kell rá várni.

Tudom, tudom, aztán ki fognak találni más debilséget, de hát ez van, nem lehet mindenkinek az IQ-ja 75 felett.

2012. nov. 28. 00:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez komoly? Miből vontad le, hogy világ vége lesz? Pár filmből? Tényleg nem trollkodsz? És te egy anyuka vagy??? Szegény gyerek....
2012. nov. 28. 09:11
 17/25 A kérdező kommentje:
kedves útólsó válaszólónak üzenem hogy igen anyuka vagyok, ráadásul egyedül nevelem a gyereket nem vagyok egy degenerált idióta mint azt te gondolod! Hozzá teszem nem bűn az ha egy anya félti a gyerekét nyilván neked nincs gyereked, vagy ha van is hát nem szólók semmit sem. Nem érdekel a véleményed eddig nem írtam én sem semmi olyat ami sértené a kis lelkedet szerintem! amúgy meg nem kötelező válaszolni...
2012. nov. 28. 13:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Pedig a személyeskedésétől eltekintve az előző válaszoló nagyon is fején találta a szöget. A 2012-es világvége egy átlátszó baromság.
2012. nov. 28. 15:36
 19/25 anonim ***** válasza:

Vagy mégsem baromság, majd meglátjuk.

Ha meg az lenne, sok ember hisz baromságokban, és mégse szóljuk le egy mást, csak aki elhiszi, hogy valami lesz dec-ben.

2012. nov. 28. 15:59
 20/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem akartam személyeskedni, de nekem az anyáról egy okos, normális nőszemély jut eszembe, aki nem hisz mindenféle alaptalan, ismétlem ALAPTALAN hülyeségben.
2012. nov. 28. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!