Amúgy ha tényleg világvége is lenne akkor sem rohangálnék ész nélkül fel-alá mert úgysem segít rajtam.
Ezek a tudománytalan világvége sztorik meg nem hogy felzaklatni nem tudtak hanem páron már nevetni sem tudtam olyan szánalmas.
Feltételezem a kérdezőről, hogy tényleg jószándékkal kérdezett.
A 2012-es világvégét én egy hatalmas humbugnak tartom, amely egyetlen félreértelmezett felfedezésből indult ki, de a bulvármédia, a filmipar és a pletyka együtt a milliószorosára fújták fel. Ezzel a világvégével kapcsolatban olyan igényes forrást még nem láttam, amely realitást tulajdonított volna neki, holott a csapból is ez folyik.
Szerencse, hogy ez az ezoterikus baromságok közül azon kevesek közé tartozik, amely belátható időn belül el fog halni, már csak egy hónapot kell rá várni.
Tudom, tudom, aztán ki fognak találni más debilséget, de hát ez van, nem lehet mindenkinek az IQ-ja 75 felett.
Vagy mégsem baromság, majd meglátjuk.
Ha meg az lenne, sok ember hisz baromságokban, és mégse szóljuk le egy mást, csak aki elhiszi, hogy valami lesz dec-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!