Mi is történik December 21. -én? A FÁJDALMAS IGAZSÁG
Kérdezö, most okosnak akartad ezzel mutatni magad? Mert akkor nem sikerült...
A NASA sehol nem mondott semmi olyat, hogy világvége lehet.
Szövegértelmezésből elégtelen!
A kérdező ezt írta: "a NASA és a Mayák pedig jót röhögnek a markukba,"
Így érthető?
A maják NEM haltak ki, ott élnek mai is pl. Guatemala területén és erélyesen cáfolnak mindenféle világvége jóslatot.
Na ezzel most az okosságodat akartad bizonyítani, kedves kérdező? Nem igazán sikerült. Ebből a szövegből csak az jön le, hogy rettenetesen tájékozatlan vagy. "mindenki retteg" Nos ez nem igaz, mivel ha tájékozottabb lennél, tudnád, hogy mindenki csak poénkodik vele. Én még nem láttam olyan embert aki valóban hitt volna benne. "a NASA és a Mayák pedig jót röhögnek a markukba" Nos, ez sem igaz. A NASA-nak már úgyszintén elege lett ebből a hülyeségből, ezért egy külön cikket is szentelt, a világ-vége elméletek cáfolatára: [link]
A Maják pedig nem fognak röhögni, mert már kihaltak. Maximum azok távoli leszármazottjai, de mint láthatod, nekik is elegük van belőle: [link]
Látom kérdező te is azt hiszed, hogy ez a 2012 világvége elmélet egyedi. Nos azt kell mondjam, hogy nem, nem egyedi eset: [link]
Összegezve: Kérdező, ezzel a kérdéssel nem tüntetted fel okosnak magad az olvasók előtt, sokkal inkább tájékozatlannak. Remélem sikerült felvilágosítanom a történtekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!