Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi is történik December 21....

Mi is történik December 21. -én? A FÁJDALMAS IGAZSÁG

Figyelt kérdés
Ami történni fog:mindenki retteg,a NASA és a Mayák pedig jót röhögnek a markukba,hogy milyen egyszerű ezeket a hülye embereket átverni,hisz elég egy tudományosan hangzó (egyáltalán nem létező)földrajzi név,vagy egy "baljóslatú csillagálás",akár egy naptár befejezése,mert valaki lusta folytatni,és máris megszületik egy Világvége-elmélet.És hogy miért is csinálják ezt?Manapság az filmipar kimerült az ötletekből,így megegyeztek a majákkal és a NASA-val hogy jósoljanak már valamit,amiből filmet tudnak csinálni,ugyanis sok ember azért megy el az ilyen világvégés filmekre,hogy "ötleteket szerezzen a túlélésre".Nyugodtan írjatok beteges,vagy (szerintetek)igaz elméleteket a világvégéről,ha lesz időm(és kedvem) megcáfolom.

#világvége #maják és a nasa #röhögnek a markukba
2012. nov. 28. 18:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

27-es,29-es

ti ugye zártosztályon vagytok???

2012. dec. 5. 11:27
 32/35 anonim ***** válasza:
27 miért? Marhult.
2012. dec. 5. 17:09
 33/35 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy egyesek szerint amit a google kidob az a tudható tudás tökéletes foglalata. Lehetne könyveket olvasni a majákról meg könyvárba járni, meg könyveket olvasni a kulturális antropológiáról is, vagy a csillagászatról. KÖNYV. Mivel az okos emberek még mindig könyvbe írják a mondandójukat. Nem mellékesen azért is, mert ez a médium megszűri a hülyéket. A hülyék nem olvasnak könyveket.
2012. dec. 5. 19:13
 34/35 anonim ***** válasza:
19:13: fú de maradi vagy. És ne használd a százalékomat (62), mert lepontozlak!
2012. dec. 5. 21:52
 35/35 anonim ***** válasza:
19:13 nem maradi, de amiben ellent kell neki mondjak, az az, hogy nekem eszembe nem jutna ilyenért a könyvtárba menni, mikor 6 félévit kell írjak, és csak akkor nem vagyok a román/magyar irodalmi elemzésekkel összegabalyodva, amikor a biológiában keverem a centrómért, centroszómát, centriólumot ill. kromoszómát, kromatinállományt és kromatidát. Inkább egy ismert kritikus "műveiért" keresem fel. És most legyünk őszinték. TEGYÜK FEL, hogy eljön a világvége. És? Nem tehetnénk ellene semmit, és tökmindegy, öngyilkosok leszünk-e, meghalnánk. Én már az ünnepi készülődés alkalmával rendeztem személyes ügyeimet, ha meg jönne a világvége, max ezek számítanának, és vele együtt a tudat, hogy őszintén halok meg.
2012. dec. 6. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!