Hogyan történik egy méhnyálkahártya leégetés? Fájdalmas?
Figyelt kérdés
Kaptam tájékoztatást az orvostól, de azért érdekelnének mások személyes tapasztalatai is. Nekem azt mondta, hogy nem rosszabb egy menstruációs görcsnél, amit szerintem még ki lehet bírni. Tényleg csak ennyi az egész? Érzéstelenítenek előtte? Ha igen, hogyan? Injekcióval? Azt hová adják be? Utána fájdalmas a gyógyulási folyamat? Köszönöm a segítséget!2011. febr. 8. 11:28
1/6 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről, hogy bent, a méhben égetnének nyálkahártyát... nem a méhszájad/méhnyakad nyálkahártyáján van valamilyen elváltozás, amit le fognak égetni? Ha nem, akkor bocsi, de ha mégis így lenne, akkor valóban annyi az egész, mint egy erősebb menstruációs görcs, az a kellemetlenebb, hogy ha menzesztől görcsöl, az ember kereshet magának egy kényelmesebb pozíciót, ahogy elviselhetőbb a fájdalom, itt viszont -érthető okból- a lábkengyelekkel fixálva vagy hátonfekve, széles terpeszben, szóval nem túl jó. Az egész gyorsan megvan, utána még aznap fájdogál a hasad, fizikai terhelés nem ajánlott, én azonnal hazamehettem. Sajnos már nem emlékszem, hogy mikor kellett kontrollra menni, de úgy 2 héten belül.
2/6 A kérdező kommentje:
De arról van szó, csak hülyén fogalmaztam meg, bocsi. Köszi az infót! És akkor ezek szerint nem kaptál semmiféle injekciós vagy másféle érzéstelenítést? Mert ha azt sem, akkor megnyugodtam, ezt ki lehet bírni szerintem.
2011. febr. 8. 13:07
3/6 anonim válasza:
Na, akkor örülök, hogy nem feleslegesen írtam :=). Nem, nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapítót és tényleg, ha veszel egy mély lélegzetet és felkészülsz a hasi görcsökre, nem fog meglepetés érni. Nem vészes.
4/6 A kérdező kommentje:
Na akkor jó. Még egyszer nagyon köszönöm! :) Ma megyek, fél hétre, remélem tényleg minden rendben lesz.
2011. febr. 8. 15:08
5/6 anonim válasza:
Na, szurkolok, majd írd meg, hogy Te milyennek élted meg! Csak nyugalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!