Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Na most erre ki milyen magyará...

Na most erre ki milyen magyarázatot tud?

Figyelt kérdés

Több emlékfoszlányom is van még 2-3 éves koromból, az egyik ilyen az amikor a nappaliban játszok, a papám kimegy az ajtón, majd egy fekete árnyalak ő utána ment (olyan alakja volt, mint a papámé), és ezt az árnyalakot lilás valami vette körül, ami hasonlított ahhoz, mint amikor a karácsonyfaégők vannak a karácsonyfán, de mégis ehhez képest ez olyan volt mintha valami elmosódott füstanyag szerűség lenne. A többi emlékfoszlány nem olyan érdekes, mint ez..

Lehetőleg értelmes emberek írjanak!!

2013. jan. 30. 22:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
Megfejtem a titkot: te most a legrégebbi álmodról számoltál be nekünk...
2013. jan. 30. 22:25
 2/23 anonim ***** válasza:
49%

Papád kikísért az ajtón egy fekete ruhás temetkezési vállalkozót, aki azonban ellopta papád karácsonyfa égőit, ezért vette körbe lilás fény.

Ne izgasd magad, ilyen a legjobb családban is előfordul.

2013. jan. 30. 22:58
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

2- 3 éves korodból még nemigen lehetnek emlékeid. Pszichológusok által bebizonyított tény, hogy az ember legrégebbi emlékei általában 4 éves korából származnak.

Amúgy ha tényleg igaz, akkor biztos apád árnyékát láttad, csak gyerekfejjel kissé másképp nézett ki.

2013. jan. 30. 23:47
 4/23 A kérdező kommentje:

Az első három válaszolónak üzenem, hogy szánalmas a trollkodásuk. Egy az, hogy az álmaimra csak 9 éves korom óta emlékszem, kettő: elég hülyén írtam le, amit láttam, de az még nem jelenti azt, hogy valóban pont úgy volt, ahogy leírtam.A harmadik meg az, hogy nagyon nem jó a humorérzéked első válaszoló!

4. válaszoló, lehet igazad van, de nem úgy ment az a valami papám után, mint az árnyék, hanem, mint egy hús-vér ember. És ahol a papám ment oda nem süt a nap+ahogy kiment az ajtón, akkor ment utána és papám nem tudott róla, vagyis a viselkedése alapján nem..

Több furcsa eset is történt minálunk, de azok kb. 6-7 éve, s nem csak velem vagy a családdal, de más családokkal is!!

És érdemes szerintem tudni, hogy a ház, amiben élünk egy elhunyt öregasszony parasztházára épült.

2013. jan. 31. 06:58
 5/23 anonim ***** válasza:
43%

Ilyen korai és régi emlékek akár torzulhatnak is. Előfordul, hogy például két különböző emlék keveredik, és utólag már nem is lehet megmondani, hogy azok nem egyszerre történtek. Az agy akár létre is hozhat emlékeket.

Egyébként biztos, hogy 2-3 éves voltál? Szerintem sem igazán lehetnek ilyen korból emlékek. Az agy ekkor még nem alkalmas rá. Ha mégis vannak, akkor azok későbbi emlékek, vagy valótlanok, agy által kreáltak. (Tudom, hogy nem te találtad ki, ez teljesen tudattalan folyamat.)

2013. jan. 31. 09:48
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Valami olyasmi történhetett, aminek a legcsekélyebb ezoterikus, misztikus vagy természetfeletti vonatkozása sincs.
2013. jan. 31. 10:16
 7/23 anonim ***** válasza:
30%

Nekem az egyik játékom egyszerűen fogta magát, elkezdett lebegni, majd szépen lassan beleszállt a falba. Következő nap mindenhol kerestem azt a játékot, de sehol sem találtam.

Elég sokáig nem tudtam eldönteni, hogy ez csak álom volt, vagy tényleg megtörtént, hiszen nekem hiányzott az a játék.

Mai fejjel biztosra mondhatom, hogy nem szállhatott bele a falba, az agy képes elhitetni magával (főleg kicsi korban) nagyon sok mindent. Volt, hogy felkeltem egy álomból, visszaaludtam, majd reggel felkelve nem tudtam eldönteni, hogy egy bizonyos esemény (párbeszéd, valaki halála) tényleg megtörtént-e.

Mi leírtuk a magyarázatokat, vagy elfogadod, vagy nem. Tudom, hogy izgalmasabb hinni természetfölötti dolgokban, de később úgyis rájössz, hogy felesleges.

2013. jan. 31. 10:44
 8/23 anonim ***** válasza:
55%

Hát ha azt vesszük, akkor az én városomban (legalábbis a központban ahol lakok) minden ház valamilyen elhunyt személy kertes házára épült, mégsem történnek furcsaságok.

Ettől, hogy ilyenekre emlékszel még nem vagy hülye (se drogos) az ilyen régi emlékek torzulhatnak, saját tapasztalatból tudom. Viszont ha mindenáron természetfeletti okokat akarsz keresni ebben a történetben, akkor mi hiába mondhatunk neked, úgysem fogunk tudni meggyőzni.

2013. jan. 31. 12:27
 9/23 A kérdező kommentje:

Én elhiszem nektek amit mondotok, de történtek tényleg természetfeletti dolgok nem csak velem, anyámmal, tesómmal, de több olyan emberrel is akik már pl. 20+ évesek..

Egyébként nem teljesen biztos, hogy annyi idős voltam, de azt tudom, hogy 5 évesnél fiatalabb voltam, mert onnastól vannak színtiszta emlékeim.

2013. jan. 31. 15:28
 10/23 anonim ***** válasza:
Én emlékszem egy-két kisgyerekkori bizarr álmomra, és vannak valós emlékeim is. Mindkettőre színtisztán emlékszem. Ha nem tudnám, hogy melyik volt álom, akkor lazán össze tudnám keverni őket, mert mindkettő ugyanolyan tiszta emlékként maradt meg. :)
2013. jan. 31. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!