Miért van az hogyha valaki vámpírokat, angyalokat, szellemeket keres itt, én meg beírom neki hogy az vagyok akit keres akkor meg nem hisz nekem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 22. 10:50
12/16 anonim válasza:
Mert mind tudjuk, hogy reptoid vagy, ne is tagadd.
Mi, emberek, évezredek óta figyelünk titeket és elhitettük veletek, hogy ti figyeltek minket.
Szenthelyi Árpád már a bolygótoknál várja a megadásotokat.
Na ehhez mit szósz? :D
13/16 Elena22 válasza:
ha az vagy akkor lessz egy esély hogy bizonyitsd állitásod!
14/16 anonim válasza:
Azért mert nem szokás csak úgy világgá kürtölni egy nyilvános honlapon :) Keresd meg az illetőt, akinek el akarod mondani/megmutatni. ;)
15/16 anonim válasza:
1.Bizonyíték kel! mert vannak olyanok akik hisznek bennük és azt írják hogy hisznek neked
2. De vannak olyanok akik hisznek bennük és mégsem hisznek neked majd csak akkor ha bebizonyítod
3. Olyanok is vannak akik nem hisznek bennük és neked se
4. De vannak olyanok akik nem hisznek bennük és bizonyítékot kérnek mert talán tudni szeretnék hogy igaz e az vagy nem ,és így ítélkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!