Ki hisz nekem? KOMOLY!
Azt, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek a világegyetemben azt hiszem. Azt, hogy jártak már itt, s az ember be is fogott belőlük egyet-kettőt azt is hiszem. Azt, hogy akár most is vannak a földön azt is hiszem.
A fenti történet nekem teljesen mindegy igaz-e vagy sem.
Most ilyeneket minek kell kiírni?
Most nem leszólni akarom,a gakoris társaimat,csak mondom hogy ilyen témában az ufó észlelésbe kéne rakni!
És ha te elhiszed,örülj neki!
Én elhiszem hogy van a földön kívül is élet,sőt biztos!
Csak nem hinném hogy unalmukban ide járkálnának.
Ez csak jó profit az ilyen dolgokhoz!
HISZEM
És most mi fog történni? Küldesz priviben egy hiteles bizonyítékot a több országban élő nagykövettől? Vagy mi?
:)
Egyébként baromság.
Engem az UFO-k hidegen hagynak. De ki az a "magas rangú nagykövet"??? Az olyan mint a magas rangú miniszterelnök??
És hogy lehet valaki nagykövet egyszerre több országban??? És vajon minden országban ugyanannak az országnak a nagykövete? (De izgalmas lenne, ha mondjuk Kínában orosz nagykövet lenne, Spanyolországban meg horvát)
És a nagykövetet minek avatják be ilyen dolgokba? Kell az UFOknak diplomáciai védelem ha külföldön járnak? Hátha elveszik az útlevelük?
És legfőképpen honnan ismersz te egy nagykövetet? Én egy árva követségi dolgozót sem ismerek... :(((
Légyszi válaszolj, mert nagyon érdekel... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!