Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Paranoiás vagyok vagy tényleg...

Paranoiás vagyok vagy tényleg követ?

Figyelt kérdés

Karácsony óta minden nap úgy érzem, mintha követne valami. Sokszor hátrafordulok, főleg este és látom, hogy valami alak gyorsan eltűnik, mintha láthatatlanná válna.

Van mikor a WC-n is azt érzem, hogy figyel és akkor elkezdek csapkodni ide-oda, hogy hátha ott álldogál, de még sose találtam el.

Mit tegyek?:O

2012. dec. 29. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
őrangyalod. :)
2013. jan. 9. 20:23
 12/14 anonim ***** válasza:

előző vok:

+ őrangyalod, ne csapd le! XD

2013. jan. 9. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Tényleg létezik ez a lény, ami követ téged.

Jelenség neve: árnyék

2013. jan. 9. 22:03
 14/14 anonim válasza:

Ha érzed hogy ott van tényleg akkor beszélj hozzá kedvesen hogy léccives menjen el,és mondj egy imát ,a végén azt hogy ÁMEN.

Ezt hallani fogja mindet,meg mindent hallanak és látnak ők. Ha jó szellem akkor lehet elmegy,vagy pedig be fogja fejezni azokat a dolgokat amik téged megrémisztenek PÁR HÉTRE ,utánna minden kezdődik előrről. Ha viszont rossz szellem akkor semmi értelme sincsen.

Hivassatok médiumot,ő kapcsolatba tud lép az elhunyt lelkekkel és el fogja küldeni :)

remélem tudtam segíteni. 14/L :)

2013. aug. 16. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!