Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Idéztél már szellemet?

Idéztél már szellemet?

Figyelt kérdés

Ha igen, sikerült? Mi történt? És hogyan csináltad/csináltátok?

Csak azért érdekel mert mi egyszer -kétszer már kipróbáltuk, és hittünk benne tényleg, de semmi nem történt. :D

2012. nov. 30. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az iskolában, a tanteremben öten idéztünk egy szellemet, úgy, hogy a többiek nem voltak bent, csak mi öten. Mondtunk bármit is, megtörtént. Azt kértük, nyíljon ki az ajtó, és abban a szent pillantásban kinyílt. Aztán kimentünk az udvarra, és amikor azt kértük, jöjjön egy autó, jött egy autó, aztán azt, hogy jöjjön egy felnőtt, jött egy felnőtt, jöjjön oda a labda, odajött a labda, jöjjön oda az egyik osztálytárunk, odajött az egyik osztálytársunk. Aztán az egyik osztálytársam olyat hallott az udvaron (senki nem volt ott csak mi), hogy See, és amikor bementem vécére, ott hallottam egy You-t. Az jött ki, hogy "See you". Tehát elköszönt tőlünk. Nagyon féltünk utána, és lezártuk ezt az egészet.
2012. nov. 30. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon pont egy angolul beszélő szellemet idéztetek meg. Még kamuzni sem tudsz :P
2012. nov. 30. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fas*kalapok megidéztek, azt most eltévedtem.

Rothadjatok meg. ;(

2012. nov. 30. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, egész nap csak azt idézek.
2012. nov. 30. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja-ja nincs jobb dolgom mint szellemeket idézni. Ez a hobbim. Egyik nap sikeresen megidéztem egy dementort is csak sajnos elszökött :(. Sőt mi több világvége jóslatok is írok amiket elások a hátsókertben az utókornak.
2012. nov. 30. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Idézek neked egy nagy szellemet:

"Kísértet járja be Európát – a kommunizmus kísértete. Szent hajszára szövetkezett e kísértet ellen a régi Európának minden hatalma: a pápa és a cár(...)"

2012. nov. 30. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

egyszer már válaszoltam egy hasonló kérdésre bemásolom megint...

igen van ilyen mágia de szerintem ezt a kérdést senki sem fogja neked itt kitárgyalni itt is különbséget kell tenni nekromantika és nigromantika között, bár kétleném h a gugglli nélkül tudnád mi ez!

Ez az igazi halottidéző mágia a nekromantika nem a netes baromság h hogyan lehet szellemet v hozzátartozót megidézni.Nagyon bonyolult rituálé surol minden határt és minden vallásban megtalálható az alapja a rituálénak mélyen a szent könyvekben elrejtve.pl keresztény papok is járatosak benne no nem az egyszerű miséző papok hanem pl akik csinálnak démonűző rituálét is .itt már jelentős szerepe van az áldozati mágiának is meg bolygó együttállásnak ...és sorolhatnám sztem ezt akérdést nem itt kell feltenni, de nem is fizetős átverős mágusoknál XDXD

2012. dec. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!