Most én vagyok a hülye vagy ezek igaziak? Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Minden este felkelek 1óra körül és alakokat látok a szobámba, én tudom, hogy nincsenek ott mert már próbáltam lefényképezni őket és nincsennek a képen, valamint ha rájuk nézek elfordítják a fejüket nem látom az arcukat és ha megakarnám érinteni őket elmennek előlem :S általában 3an szoktak bent lenni 2 nő és 1 férfi! Nem hiszek a szellemekben de látom ezeket az "embereket" viszont tudom h nincsennek ott. Milyen orvoshoz fordúljak? Megbolondúltam? azt mondják aki megbolondúlt nem tudja magáról h az.. én meg szerintem az vagyok mert ilyen nincs h alakokat lássak :S nem fognak bezárni a pszihiátriára ha elmegyek és elmondom az orvosnak ezeket ? amúgy tök normális jó tanuló egyetemista lány vagyok. normális casládi háttérrel... nem értem h mitől lehet ez :S2012. nov. 24. 12:58
11/12 sl zoli válasza:
Számomra egyértelműen az én verziómnak van nagyobb valószínűsége. Nem azért, mert egy fanatista állat vagyok, hanem mert én is sokszor érzékelem őket, ha nem is látom. Mint ahogy érzékelem azt a világot is, ami "felettünk" van.
Mellesleg hivatkozhatsz itt tudományosan megmagyarázhatatlan dolgokra, ha valóban olvastál volna a témában, akkor ha nem is érzékelnéd, de talán feltételeznéd ezeket a dolgokat. Veszekedni felesleges leállnom, én tudom, hogy vannak ezek a dolgok, mert érzékelem őket. Ha érdekel a téma, akkor kezd pl. ezzel:
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Szerintem vegyél egy 1 TB külső vinyót meg 1 kamerát beteszed estére és megnézed mivan 1 kor vagy NightShotba teszed :) (hülye vok xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!