Most én vagyok a hülye vagy ezek igaziak? Menjek orvoshoz?
Én még nem döntöttem el, hoggyek e a szellemek létezésében, de érdekes témának tartom.
Szóval nem hinném, hogy bolond vagy. Nem lehet, hogy hajlamos vagy erre? Nekem volt egy kollégám és ő is látott szellemeket, Azt mondta nem jó és amikor megkérdeztem tőle, miért nem látja őket mindenki, akkor azt mondta, hogy mert nem mindenki lenne képes ezt feldolgozni. Próbálj meg velük kommunikálni. Kérdezd meg mit akarnak? Kérd meg őket, hogy menjenek el. Vagy beszélj valami ezós szakemberrel.
Szerintem ne menj orvoshoz. Az orvos max. gyógyszert ad, de mint itt is a többség, a média által befolyásolt világban élnek és hülyeségnek és nem létezőnek tartják ezeket a dolgokat. Egyszerűen így vannak a környezetük által programozva.
A fényképezőgép nem képes látni, lefényképezni. Te azért látod, mert érzékenyebb vagy ezekre a dolgokra, mint az átlag.
Akiket látsz, elhalt lelkek, akik itt éltek a Földön, meghaltak, de nem mentek haza a saját síkjukra haláluk után. Vannak emberek, akik haza tudják őket segíteni, pl. itt:
Vagy egyszerűen kérd meg őket, hogy menjenek máshova, hagyjanak békén. De ez általában nem szokott működni.
És honnan tudod, hogy nincsenek? Ezt honnan lehet tudni? Mert ezt szajkózza a világ? A világ arra programozza az embereket, hogy kiröhögjék és hülyének nézzék azt, aki olyat mer állítani, hogy márpedig ő látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!