Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek? Este...

Léteznek szellemek? Este egyedül nem birok elaludni mert parázok:///// 12/F

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 20:12
1 2 3 4 5
 31/44 Darky ***** válasza:

De bakker!

Nem hiszed azt latom!

Tudod mit ha enyire nem hiszed idez meg egyet!

Miutan megidezed (ha eltudod kuldeni utanna) egesz mas lessz a velemenyed rolluk!

Vagy ha nem ertesz hozza akkor ne mert barmilyen demon at tud jonni :S ami nem tul szerencses.

szerintem 5000ft ert egy hozza erto idez neked egyet (vagy meg ingyen is) Csak a demon idezes koltseges mert kell kek vagy feket gyergya es nehez beszerezni en sehol sem kaptam. (ja es ha aval jonnel hogy biztos 10 eves vagyok mert olyan a helyesirasom :S tevedsz mert mar nem vagyok gyerek csak nem reg kezdtem el irni tanulni mert a asszem 7 eve koltoztunk magyarorszagra.)

2012. nov. 15. 19:30
 32/44 anonim ***** válasza:
5000ft ???XD Vicces vagy. Idézek én segítő nélkül, úgysem jön semmi :P Inkább te fogod máshogy látni a dolgokat, ha egyszer agyilag is felnősz, vagy nem.
2012. nov. 15. 19:33
 33/44 Darky ***** válasza:

jo latom nem hiszed:)

En is gy voltam kb 4 eve :)

De egyszer meghivtak egy idezesre, na azota hiszek benuk es igaz ami igaz normal szellemtol nem kell felni,a sok tevhittel ellentetbe nem tud megszalni vagy ilyesmi ezt csak a hozza nem ertok mondjak.

Ha nemhiszed hat ne hidd!

De ha elkezdenel kicsit keresgelni a ,,Demon idezes,, cimmel hamar megvaltozna a velemenyed!

2012. nov. 15. 19:41
 34/44 anonim ***** válasza:
El is kezdek keresgélni, a kedvedért meg is csinálom.
2012. nov. 15. 19:44
 35/44 Darky ***** válasza:
87%

Oke!

Sok szerencset.

A szellem idezes meg azert nem sikerulhetett mert lehet, hogy rosszul informalodtal vagy valamelyik idota kitalalt "osszetevoit" hasznaltad amiket o sajat maga talat ki!

De azert en ovatossagra intelek!

SOHE DE SOHA NE PROBAJ MEG DEMONT IDEZNI MERT ANNAK CSAK ROSSZ VEGE LEHET!

1.A demonok megszalhatnak

2.Ha jo demont idezel meg (lehet rossz is a szerencsdtol fugg) akkor illedelmesn banj vele. Ne kuld el mert megsertodhet (a jo demonok szeretik az embereket mert altalaban becsuletesek az emberek.)

3.Ha megidezel egy demont semmi felelem ne legyen benned mert azt megerzik.

4.Ha demont idezel tudd, hogy miert idezed meg NE SZORAKOZASBOL MERT GARNTALOM NEM FOG ORULNI NEKI! hanem legyen egy celod mondjuk kerj tolle valamit de vigyaz adnod is kell am erte! Verszerzodesbe soha nem meny bele mert rossz vege lesz!

Most, hogy ezeket tudod remelem nem fogsz neki semminek meg gondolatlanul.

2012. nov. 15. 19:56
 36/44 anonim ***** válasza:
59%
Nem csak hogy démont fogok idézni, de a te házadra fogom idézni és előtte még udvariatlan is leszek vele ,szóval készülj.
2012. nov. 15. 20:22
 37/44 anonim válasza:
37%
Léteznek a fsz*t. Nem léteznek,mert akkor minden este a 3 éve halott nagyapámmal tárgyalnák..
2012. nov. 21. 14:38
 38/44 anonim válasza:
léteznek és van is okod félni (egyes esetekben)
2012. nov. 25. 19:18
 39/44 anonim ***** válasza:
Inkább az olyan idiótáktól kell félni, mint az előző.
2012. nov. 25. 19:35
 40/44 anonim válasza:

az utolsó elötti vagyok és az utolsónak üzenem hogy egy f*sz! az hogy ki mit hisz az nézetkérdése! és ha te nem hiszel azért nem kell lehordani mást! ne legyél ennyire primitív f*sz!

akkor mond azt hogy nincs és kész

2012. nov. 26. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!