Léteznek szellemek? Este egyedül nem birok elaludni mert parázok:///// 12/F
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 20:12
11/44 A kérdező kommentje:
ill. olyat javasoltak,hogy pszichológus,természetgyógyász véleményét kérjem ki. Szerintetek nem fog hülyének nézni?
már 2éve rettegek a szellemektől mióta hallotam olyat hogy sötétbe nem szabad belenézni a tükörbe,mert szellem jelenik meg.Ennek van valami valóságalapja?
2012. nov. 13. 21:11
12/44 Neménvagyokaz válasza:
Ezt a sötétbe tükörbenézőset már egy párszor kipróbáltam de csak magamat láttam(már amennyit láttam a sötétben).
13/44 A kérdező kommentje:
Zöld kéz ment mindenhova kivéve a lakatos démonnak vagy vámpirnak vagy minek. 20:26: mit értesz azon belül hogy "alapeset"
2012. nov. 13. 21:23
14/44 anonim válasza:
Nyugi, nem léteznek. A szellemek csak kitalált a lények. A pszichológust pedig én is ajánlom. Nem fog hülyének nézni, az emberek a te korodban még hiszékenyek és nem mindig tudják, hogy mi a valós és mi nem.
15/44 anonim válasza:
Alapeset az, ha nem bosszúálló szellem, vagy nem démoni jelenség. Az idézés öreg hiba. Nem szabad ilyet tenni, mert rajtad maradhat egykönnyen. Elmondásod alapján nincs félnivalód. Ha mégis, akkor a sószórós ötlet jó megoldás.
16/44 anonim válasza:
Miért jó ijesztgetni szegény gyereket a kitalált hülyeségeiddel? Ettől jobban érzed magad?
17/44 bromkrezol válasza:
Nekem szerencsém volt, mert a szüleim úgy kb. 10-12 éves korom körül megengedték, hogy éjszaka is kint maradjak horgászni. Annyi gond volt, hogy a tó egyik oldalán temető volt, és pont ott voltak a legjobb horgász helyek. Addig még nem is volt gond, amíg délután kimentem, de aztán éjjel, hazafelé paráztam ám mint a fene... sötétben a sírok között... De aztán rájöttem, hogy a temetőben az egyetlen dolog, amitől tartanom kellett az a csősz kutyája. De végül is vele is össze lehetett barátkozni. Aztán rájöttem, hogy a csendben felerősödnek a neszek, zörejek. Sokszor olyan érzés, mintha valaki lopakodna körülötted. A végén persze kiderült, hogy egy kis pocok, vagy egér, és ők jobban megijedtek, mint én... Már régóta nem félek, hiszen nincs mitől...
18/44 anonim válasza:
Ez nem hülyeség, tényleg léteznek. Most van, aki elhiszi, van aki nem, ez a tényen nem változtat. Nem kell félni tőlük, mert alapból nem is láthatóak (többnyire), nem bántanak, de attól függetlenül még léteznek.
19/44 Antimod válasza:
Igen, szellemek léteznek, mint ahogy te és én is. Ez szükségszerű velejárója az életnek.
Félni azonban nem kell tőlük. Egyrészt nem biztos, hogy ártó szándékúak (miért lennének azok, az utcán sem akar mindenki bántani), másrészt nem nagyon tudnak beleavatkozni a mi világunkba, csak létezni benne (de ez számukra nem ideális állapot). Nincs félnivalód!
20/44 anonim válasza:
Én sem hittem, hogy léteznek olyan ostoba emberek,, mint a két előző, amíg meg nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!