Hol mukodnek ma jó angyalok és rossz angyalok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 16:39
1/23 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, de 2012-ben vagyunk, nem a középkorban.
Angyalok nem léteznek, csak a mesékben.
2/23 anonim válasza:
Miért kérdezed?
Szeretnél velük találkozni?
3/23 A kérdező kommentje:
Hittanra kérdés, és nem engem érdekel hanem a papot.
2012. nov. 3. 17:33
4/23 anonim válasza:
Ha már muszáj válaszolnod, akkor írd azt, hogy a jó angyalok Istent szolgálják a rossz angyalok, pedig fellázadtak ellene. Esetleg írhatod, hogy az angyalok a mennyek országában vannak, a rossz angyalok pedig onnan kitaszítva (mondjuk a pokolban).
Hülye kérdésre, hülye válasz.
Gondolom nem bennünk vannak vagy körülöttünk.
5/23 anonim válasza:
Az angyalok tevékenykednek, a gépek működnek. De nem léteznek szerintem. Ilyeneket csinàltok hittanon, te jó ég!?
6/23 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Igen. SZERINTEM EL VAN SZÁLLVA A PAP magától. Lehet valakinek jó, valakinek rossz. De van még egy pap akinél szoktam vizsgázni bérmálkozásra (3 évig kell) és 10 vizsga lesz még.
1 vizsga = fél fuzet tanulni való (36 oldal)
2012. nov. 3. 18:58
7/23 anonim válasza:
Még jó, hogy az én szüleim nem voltak ilyen vallásosan elvakultak, hogy eröltessék az ilyesmit.
8/23 Dalek Traak válasza:
Mond meg a papnak, hogy van egy harmadik kategória is: a síró angyalok.
9/23 Dalek Traak válasza:
Mostantól jobban figyelj a szobrokra! És ne pislogj!
10/23 Dalek Traak válasza:
Mármint akkor ha találkozol eggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!