Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a "jó" és mi a "rossz"...

Mi a "jó" és mi a "rossz" angyalok feladata?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:

vannak rossz angyalok? én nem hallottam erről, bocsi

őrangyaloknak viszont az a feladatuk, h megvédjenek minket, segítsenek nekünk, ill. egyéb angyaloknak is......gondolom ők a "jók"

2010. aug. 1. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon tudok ezekről dolgokat,de amire gondolok azt elmondom.A rossz angyaloknak(démonok,bukott angyalok)az a feladatuk,hogy a rossz felé csábítsanak,ördögnek segítsenek.A jó angyaloknak(őrangyal,arkangyal...)pedig az,hogy a jó irányba tereljenek,segítsenek,védjenek.

Én ezekre gondolok,de nem biztosak.

2010. aug. 1. 18:19
 3/8 kooska100 válasza:
A "Jó" angyalok azok Istent követik,a "rosszak"(démonok) padig csak megtagadták Istent. Egyik sem befolyásolja az emberek viselkedését.
2010. aug. 1. 18:35
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
a roszangyalok leverik a rézfaszú bagoly gyüjteményed, a jó angyalok meg elkapják mielőtt földet érnek.
2010. aug. 1. 22:45
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Mindkét tábor sereget gyűjt toboroz. Amennyiben valaki kihúzza magát a sorkötelezettség alól, már ezzel is Sátánt fogja támogatni. Előre, Keresztény harcosok! GOTT MIT UNS!
2010. aug. 2. 01:30
 6/8 anonim válasza:
Isten teremtette az angyalokat, ekkor még nem oszlottak 2 csoportra csak angyalok léteztek, ha jól tudom összesen 144 volt. Majd amikor az Isten az embert teremtette az angyalok segítségével, az atya megkérdte az angyalokat, hogy segítsék az embert. Az angyalok fele fellázadt és megtagadta Isten kérését. Akik nem lázadtak fel és szolgálják az embert ők a fény angyalok, akik fellázadtak ők a démonok, sötétség angyalai. A 2 csoport ezután háborúzott (az atya megkérte Mihály arkangyalt, hogy győzze le a sötét angyalokat) a végén a fény angyalok győztek. Az atya a sötétség angyalait a Földre száműzte. Igen, itt "élnek" közöttünk és az a küldetésük, hogy ártsanak nekünk, megkeserítsék életünket, mert ezáltal az atyán üthetnek (úgy gondolják), aki azt kérte, hogy szolgáljanak minket. Fény angyalok pedig segítenek nekünk, szolgálnak minket, ha megkérjük őket, hogy segítsenek. Ha nem kérjük nem avatkoznak bele az életünkbe. Részletesebben Biblia.
2010. aug. 2. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

A jó angyalok feladata az h mindig tudjál fosni

A rosszaké meg h netudjál

2011. jan. 4. 21:15
 8/8 saridon válasza:
A jó angyalok segítik mindennapjainkat, az arkangyaloddal hosszú gyakorlat után tudsz kommunikálni is(ha érdekel, akkor írj üzit), a rossz angyalok, mint Lucifer, azok keserítik meg az életedet. Ők a démonok. Ennyit tudok, de még hallottam azt is, hogy az arkangyalodat is tudják szint úgy bántani, ha egy sötét entitás szeretne ártani neked.
2016. júl. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!