Szerintetek létezik?
Először is ki szeretném kötni, hogy nem vitát akarok, nem kötekedést, nem viccelődést. Én egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, érdekelnek a vélemények, hogy létezik e.
Kérek mindenkit, hogy itt e veszekedjenek és ne hülyéskedjenek. Továbbá azok véleménye érdekelne, akik hisznek ebben, szóval felszólítok minden kételkedőt, hogy távozzon innen.
Casper, a szellem valóban létezik? Halál komolyan kérdezem.
Én is ki tudok találni lényeket. Pl. aminek az összes foga zöld, ló feje van, oroszlán teste, rajta tüskék, és kék sárga foltos. Letezik? Hát nem. :) Lehet, mondom lehetséges, hogy Caspert is valakiről másolták :) De lehet hogy az az emberke kitalálta, mint én most ezt a "szörnyet". :) Az emberi agy bármit ki tud találni. A Locnessi szörnyhöz is odaírták, hogy " igaz történet alapján. Akár hiszitek, akár nem" Van aki hiszi, van aki nem:)
Ennyi az egész.:)
Hááát, kérdező... Olvasom végig a kérdésedet miközben békésen eszem. Ha akkor éppen a számban van valami, amikor az utolsó sorhoz érek, lehet hogy a laptopom is kapott volna belőle...
Jobban átgondolva, csak egy pitiáner troll vagy. Köszönjük, ennyi elég volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!