Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek létezik?

Szerintetek létezik?

Figyelt kérdés

Először is ki szeretném kötni, hogy nem vitát akarok, nem kötekedést, nem viccelődést. Én egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, érdekelnek a vélemények, hogy létezik e.

Kérek mindenkit, hogy itt e veszekedjenek és ne hülyéskedjenek. Továbbá azok véleménye érdekelne, akik hisznek ebben, szóval felszólítok minden kételkedőt, hogy távozzon innen.

Casper, a szellem valóban létezik? Halál komolyan kérdezem.

2012. okt. 26. 11:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Nekem meg ti, mert szerintetek egerek meg Dobo István sem létezik, de szellemek meg igen...
2012. okt. 27. 12:52
 32/66 Malats ***** válasza:
XD. Az elsö vicces mondatod Kerdezö :).
2012. okt. 27. 12:57
 33/66 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te nem vagy vicces, csak az akarsz lenni. Miért jártok ide ha nem hisztek az ilyenekben? Ezt élvezitek?
2012. okt. 27. 13:01
 34/66 Malats ***** válasza:
Nem mondtam hogy vicces vagyok :O. Akkor most valaszolok neked normalisan: Casper egy kitalacio, egy fiktiv alak, ami egy emberi fejböl pattant ki, függetlenül attol hogy szellemek leteznek e vagy sem.
2012. okt. 27. 13:05
 35/66 A kérdező kommentje:
De erre milyen bizonyítékod van?
2012. okt. 27. 13:07
 36/66 Malats ***** válasza:
Es neked milyen bizonyitekod van hogy letezik? Korabban azt emlitetted biztosan van valosagalapja, hiszen valamiböl meriteni kellett. Igen, a szellemr sztorik. Ennel nem több, valakinek jo volt a fantaziaja es kitalalta Caspert. Ugyanannyi ra a bizonyitek mint az összes Scifi regeny szereplöire, vagy a sötet elfekre, vagy a Tündekre, vagy a Mesefigurakra. Te kerdezted, hogy "Casper, a szellem valoban letezik?" , mi meg valaszoltunk hogy nem. Komolyan.
2012. okt. 27. 13:18
 37/66 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valaminek nincs bizonyíték a létezésére, még nem bizonyíték a nem létezésére.
2012. okt. 27. 13:19
 38/66 Malats ***** válasza:
Akkor mit vartal a kerdesedre valaszt? Hogy letezik? Attol boldogabb vagy ha azt mondjuk hogy letezik?. Komolyan, mit vartal, milyen valaszokkal lennel megelegedve egy eldöntendö kerdesre?
2012. okt. 27. 13:28
 39/66 A kérdező kommentje:
Azzal hogy létezik és pont
2012. okt. 27. 13:30
 40/66 Malats ***** válasza:
Akkor minek kerdezel ha ugyse fogadsz el mas valaszt? :D
2012. okt. 27. 13:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!