Szerintetek létezik?
Figyelt kérdés
Először is ki szeretném kötni, hogy nem vitát akarok, nem kötekedést, nem viccelődést. Én egyszerűen csak kíváncsi vagyok rá, érdekelnek a vélemények, hogy létezik e.
Kérek mindenkit, hogy itt e veszekedjenek és ne hülyéskedjenek. Továbbá azok véleménye érdekelne, akik hisznek ebben, szóval felszólítok minden kételkedőt, hogy távozzon innen.
Casper, a szellem valóban létezik? Halál komolyan kérdezem.
2012. okt. 26. 11:01
41/66 A kérdező kommentje:
Hogy legyen mit kérdezned.
2012. okt. 27. 13:36
42/66 Malats válasza:
Gratulalok az ertelmi szintedhez.
43/66 anonim válasza:
Na az utóbbi oldalon már nevettem legalább egy kicsit :D Kezdhetted volna az elején is így, kérdezö :D
44/66 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy te nevetni jársz ide vagy mit de nem vagyok rád kíváncsi.
2012. okt. 27. 17:49
45/66 anonim válasza:
Elolvasni de sürgősen!! So barámságot írnak ide pl:*trolololo* ez már beteg
46/66 anonim válasza:
perszeeee igeeen létezik,találkoztam s vele! képzeld el
47/66 Tom Benko válasza:
@Kérdező: Te tettél pozitív állítást, neked kell bizonyítanod. Nekem nem kell bizonyítani a nemlétezését. Egyszerűen ha nincs a létezésére bizonyíték, akkor teljesen felesleges a világképbe belevenni, mert a bizonyítatlanság igazolja a világra való hatás nemlétét, így a létezésének feltételezése nem változtat semmin. Innentől pedig Occam borotvájával egyszerűen mint szükségtelent, levágjuk. Röviden: Amíg nem tudod bizonyítani a létét, addig nyugodtan és joggal tekinthetjük nemlétezőnek. Illetve egészen pontosan a láthatatlan rózsaszín egyszarvúval, mikulással, húsvéti nyuszival, istenekkel, Russel teáscsészéjével és társaikkal tartozik egy kategóriába.
48/66 A kérdező kommentje:
Te is csak azt hiszed el amit a tvben látsz. Dobo István forogna a sírjában.
2012. okt. 28. 23:45
49/66 Malats válasza:
Ha létezik, ha nem, jelenlegi tény állás szerint mindenképpen érvényes Tom Benko válasza.
50/66 A kérdező kommentje:
Meg az enyém is.
2012. okt. 28. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!