Hogyan lehetnék vámpír?
Én is vámpír vagyok, az életem csodás. De szeretném átadni Neked bölcsességem, mielőtt vámpírléted megkezdődik.
Ha már vámpír leszel te is, akkor nagyon vigyáznod kell, nehogy felfedd a titkod a közönséges halandók előtt. Ennek az az oka, hogy a gonosz, fehér ruhába öltözött, magukat orvosnak kiadó egyedek következetesen gyűjtik be a vámpírokat: mivel Magyarqrvaországon elmutyizták a közegészségügyi támogatásokat, így a radiológiai osztályok felszerelését láncravert vámpírok infravörös szemei helyettesítik! Ki fognak éheztetni, s mikor nem tudod majd kontrollálni az éhséged, felrobbansz, mint hörcsög a mikróban, kb. annyira látványosan, mint mikor Luke Skywalker megtorpedózta a Halálcsillagot, majd a robbanás ereje olyan hatalmas szupernovává alakít, hogy magához vonzza az összes fekete lyukat a kozmoszból, majd a túltöltött pozitronfelleg hatására részecskéid örökké keringenek majd az éterben...Hidd el, ki****ott hideg van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!