Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehetnék vámpír?

Hogyan lehetnék vámpír?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés teljesen komoly, akik kötekedni szeretnének, azok kerüljenek el. Én tudom hogy léteznek vámpírok. Amelyik válasz úgy kezdődik hogy nem léteznek, azt el sem olvasom. Előre is köszi.

2012. okt. 14. 19:38
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
találj egy vámpírt,kérd meg h harapjon meg(de vigyázz,nehogy elveszítse az önuralmát,és megegyen!!!)& 3 nap szenvedés után vámpír vagy;D!
2013. máj. 24. 20:16
 52/54 anonim ***** válasza:
hány éves vagy te? 3?
2013. júl. 5. 11:28
 53/54 anonim ***** válasza:
a vámpírok nem természet feletti lények te kenyér ez egy csoport én tagja vagyok a csoportnak és azfeladatunk vért lopni csak kivagyunk képezve lopakodásra és persze kivan élezve a fogunk persze nem nyakból szedjük a vért hanem bármej testrészről egy kis üvegnyi vér kell szerezni hetente tag csak 25 év felett lehetsz és budapesten keressetek minket
2013. júl. 27. 14:00
 54/54 anonim ***** válasza:

Én is vámpír vagyok, az életem csodás. De szeretném átadni Neked bölcsességem, mielőtt vámpírléted megkezdődik.

Ha már vámpír leszel te is, akkor nagyon vigyáznod kell, nehogy felfedd a titkod a közönséges halandók előtt. Ennek az az oka, hogy a gonosz, fehér ruhába öltözött, magukat orvosnak kiadó egyedek következetesen gyűjtik be a vámpírokat: mivel Magyarqrvaországon elmutyizták a közegészségügyi támogatásokat, így a radiológiai osztályok felszerelését láncravert vámpírok infravörös szemei helyettesítik! Ki fognak éheztetni, s mikor nem tudod majd kontrollálni az éhséged, felrobbansz, mint hörcsög a mikróban, kb. annyira látványosan, mint mikor Luke Skywalker megtorpedózta a Halálcsillagot, majd a robbanás ereje olyan hatalmas szupernovává alakít, hogy magához vonzza az összes fekete lyukat a kozmoszból, majd a túltöltött pozitronfelleg hatására részecskéid örökké keringenek majd az éterben...Hidd el, ki****ott hideg van ott.

2014. jún. 21. 01:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!