Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehetnék vámpír?

Hogyan lehetnék vámpír?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés teljesen komoly, akik kötekedni szeretnének, azok kerüljenek el. Én tudom hogy léteznek vámpírok. Amelyik válasz úgy kezdődik hogy nem léteznek, azt el sem olvasom. Előre is köszi.

2012. okt. 14. 19:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
85%
Be kéne tiltani a tvájlájtot. Ez már nem normális dolog.
2012. okt. 15. 09:44
 22/54 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell azt betiltani, így legalább megmutatkozik a népesség kétségkívül brilliáns és hasznos része is.
2012. okt. 15. 17:26
 23/54 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi erővel tiltsák be a Pókembert, mert a szomszéd kisgyerek fel akar mászni a falra puszta kézzel, és a Harry Pottert, mert a tesóm varázsló akar lenni. Nem a filmekkel van a baj, hanem azzal, hogy néhány mínusz húsz IQ-jú kölyök komolyan veszi őket.
2012. okt. 15. 19:26
 24/54 anonim ***** válasza:

Előzővel egyetértek.

Én már kicsi koromban horror filmeket néztem igazi brutális horrorokat nem ilyankis Twilight légypiszkokat.

5éves koromban láttam az első horror filmet ha jól elmékszem.

Már 7évesen láttam az Ördögűzőt amit akkoriban a világ legfélelmetesebb filmjének tartottak.

Nagyon sok horrort néztem a Zombisok voltak a kedvenceim vámpírosokat is néztem.

Mégis képes voltam fölfogni már ilyen kisfiúként hogy ezek a lények nem léteznek.

És sosem akartam sem Zombi sem vámpír sem semmi ilyesmi lenni.

Itt egyértelműen a gyermekkel van a baj.

2012. okt. 15. 20:01
 25/54 anonim ***** válasza:
Vámpírok nem léteznek... :p
2012. okt. 16. 00:31
 26/54 anonim ***** válasza:

>elegem van az emberekből

Ne aggódj, gyermekem, majd kinövöd, ez csak egy korszaka az életednek, amelyre mosolyogva emlékszel majd vissza néhány év múlva.

Vámpírok egyébként nincsenek, te is csak szeretnéd, hogy legyenek, és valahol belül te is tisztában vagy vele, hogy nem léteznek.

2012. okt. 16. 11:26
 27/54 anonim válasza:
ahhh na jó, ki kell egy vámpírnak szívnia a véred nagy részét aztán ad a véréből és kész, úgy tudom h fog fájni míg meghalsz...
2012. okt. 16. 20:47
 28/54 anonim ***** válasza:
76%

nem hiszem, hogy a kérdezőt gúnyolni, vagy lebeszélni kéne!

ez az ezotéria-természetfeletti lények rész, ide az írjon aki ezt komolyan gondolja, hisz benne és legfőképp érdekli!!!

ha vámpír szeretne lenni, és átgondolta a dolgot, komolyan is veszi, akkor segítsünk neki, ne hátráltassuk!

miért ne lehetnének vámpírok? mert még nem láttunk egyet sem? és ha így akarják? hogy ne tudjunk róluk?

képzeljétek el, látnátok az utcán egy vámpírt, úgy hogy éppen egy ember vérét szívja! te nem szólnál a rendőrségnek?! de, szólnál te is! én is!

ezért élnek titkos életet! ami nem azt jelenti, hogy egész életükben, fekete cuccokban, a lakásukban kuksolnak, csak normális emberi életet élnek, mint te vagy én! és csak akkor élik a vámpírok életét amikor csak egyedül vannak!

én hiszek bennük, de nem félek tőlük, mert ha nem mutatják magukat, akkor nem árt senkinek!

kérdező: higgy te is bennük, és ne a tudatlan, hitetlenkedő válaszolóknak higgy, és ha valóban ez a vágyad, akkor meg se állj addig amíg nem teljesíted!!!!

:)

2012. okt. 20. 10:59
 29/54 anonim ***** válasza:
92%

az előzőt is én írtam, de még hozzátenném:

miért mondja mindenki, minden "természetfelletti" dolgokban hívő kérdezőre/válaszolóra, hogy gyerekes?

miért lenne gyerekes?

lehet, hogy ezzel csalódni fognak bennem az emberek, de akkor is el kell mondanom:

én hiszek a term.feletti dolgokban, de nem gyerekes vagyok, hanem gyerek! 13 éves! de nem vagyok ez a vámpírok és társaik megszállottja, de nem gondolom, hogy lehetetlen lenne!

bocsánatot kérek mindenkitől, aki csalódott! de én nem gondolom, hogy lényeges lenne itt a kor!

2012. okt. 20. 11:29
 30/54 anonim ***** válasza:
53%

figyelj!!én segíthetek nyugodtan, hiszek a vámpírokban mert vannak haverjaim akik azok és azért nem hisznek bennük az emberek mert képesek emberi alakba változni és igy nem tudják meg az emberek na de irhatnék én órákig meg mesélhetnék itt storikat de most térjünk arra h mit kérdeztél:megkell harapnia a vámpírnak téged utána a méreg végig megy a szervezetedbe négy napig(általában) alszol közbe átváltozol és az lesz az eső mikor felkelsz h kívánni fogod a vért!! és ha bárkinek gondja van és nem hisz benne, nem kellenek a gúnyolódások és stb....

mondom ha bármi gondod van priváton azt kérdezel amit szeretnél :)

2012. okt. 21. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!