Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lehetnék vámpír?

Hogyan lehetnék vámpír?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés teljesen komoly, akik kötekedni szeretnének, azok kerüljenek el. Én tudom hogy léteznek vámpírok. Amelyik válasz úgy kezdődik hogy nem léteznek, azt el sem olvasom. Előre is köszi.

2012. okt. 14. 19:38
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Én úgy tudtam, hogy a vámpírok okosak, ezért hleyesen tudnak írni és még a vesszőket is ki bírják tenni.

Ez most nem jött össze, próbálj meg mást átverni.

2012. okt. 21. 10:19
 32/54 anonim ***** válasza:
24%

miket beszélsz!!! én nem vagyok vámpír ( és nemis akarok)de eszembe se jutott h átverjelek ! most megkérdezted h hogyan lehetnél vámpír én elmondtam mert én sokmindent tudok róluk és nem átverni akarlak ...vagy elhiszed vagy nem !és ha nem hiszed akkor minek kérdeztél rá hogyha valaki tud róluk és nem hiszed el!!!

bocsi én csak igaz válasszal akartalak a ténybe vezetni :/

2012. okt. 21. 10:40
 33/54 A kérdező kommentje:
Valahogy nem vagy hiteles vesszők nélkül.
2012. okt. 21. 10:42
 34/54 anonim ***** válasza:
bocs h kihagytam egy-két vesszőt !!de igazából nekem oly mindegy én benne vagyok ebbe a vámpíros sztoriba szinte mindig ott vagyunk...ezért tudok ennyi mindent róluk mert igazándiból ők a családom..én csak gondoltam ha már nem tudod h lehetnél az, válaszolok!!
2012. okt. 21. 11:06
 35/54 A kérdező kommentje:
Jó, de nekem vesszős vámpírokra lenne szükségem.
2012. okt. 21. 11:17
 36/54 anonim ***** válasza:

hát az itt bisztos nem lesz!!

hálisten ember vagyok :DD

2012. okt. 21. 11:39
 37/54 Tejes kispapucs ***** válasza:
78%

"Jó, de nekem vesszős vámpírokra lenne szükségem."

XD b+ lefejeltem a billentyűzetet úgy röhögtem...vesszős vámpír..

Na jó, figyelj, honnan a retkes kutyalábból hiszed hogy vannak vámpírok? Mik a forrásaid? Így nem igazán tudunk komolyan venni téged, és a kérdésedet.

2012. okt. 21. 16:13
 38/54 A kérdező kommentje:

Sok helyen olvastam róluk, a világon több helyen egyszerre számoltak be róluk, ami nem lehet véletlen.

Mivel sokat tudok róluk, ezért azt is, hogy a vámpírok okosak és műveltek, mivel rengeteg ideig élnek, tehát nem írnak úgy, mint az a bizonyos válaszoló és nem barátkoznak emberekkel, ahogy ezt ő állítja.

2012. okt. 21. 16:18
 39/54 anonim ***** válasza:
amúgy te ezt honnan veszed h a vámpírok nem barátkoznak...elmesélem egy kis részét h h ismerkedtem vele(ük)...én két éve tudom és élek ebben a vámpíros kis "életbe" : van egy ostálytársam aki a legjobb barátnőm és egy idő után amikor már megbíztunk egymásban elmesélte h ő mien eletet él és azt is h ő micsoda...ő egy vámpír viszont h az emberek ne vegyenek róluk tudomást emberi alakba vannak (nappal)északa meg megyünk át hozzájuk a vámpírokhoz és k.rva jó fejek mindig hülyülünk piálunk mindent amit eltudsz képzelni ...és ugye a vér szagtól megtudják keresni azt a bizonyos embert akit akarnak...szval senki nem mondta azt h nem barátságosak csak azt bizonyos emberek nem láthatják őket (a legtöbbjük)hacsak nem kerülsz valakivel olyan kapcsolatba h elmondjon neked egy ekkora titkot......többet meg már nem fogok mondani mert ezekis elég ilyeszőek és hihetetlenek!!!
2012. okt. 21. 22:31
 40/54 A kérdező kommentje:
Nem fogom elolvasni, amíg le nem írod normálisa, mondatonként, a kellő helyen veszőkkel elválasztva. Ha nem tudsz rendesen írni, azt kell feltételeznem, hogy csak egy kislány vagy aki kitalálja az egészet.
2012. okt. 21. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!