Hogyan lehetnék vámpír?
Én úgy tudtam, hogy a vámpírok okosak, ezért hleyesen tudnak írni és még a vesszőket is ki bírják tenni.
Ez most nem jött össze, próbálj meg mást átverni.
miket beszélsz!!! én nem vagyok vámpír ( és nemis akarok)de eszembe se jutott h átverjelek ! most megkérdezted h hogyan lehetnél vámpír én elmondtam mert én sokmindent tudok róluk és nem átverni akarlak ...vagy elhiszed vagy nem !és ha nem hiszed akkor minek kérdeztél rá hogyha valaki tud róluk és nem hiszed el!!!
bocsi én csak igaz válasszal akartalak a ténybe vezetni :/
hát az itt bisztos nem lesz!!
hálisten ember vagyok :DD
"Jó, de nekem vesszős vámpírokra lenne szükségem."
XD b+ lefejeltem a billentyűzetet úgy röhögtem...vesszős vámpír..
Na jó, figyelj, honnan a retkes kutyalábból hiszed hogy vannak vámpírok? Mik a forrásaid? Így nem igazán tudunk komolyan venni téged, és a kérdésedet.
Sok helyen olvastam róluk, a világon több helyen egyszerre számoltak be róluk, ami nem lehet véletlen.
Mivel sokat tudok róluk, ezért azt is, hogy a vámpírok okosak és műveltek, mivel rengeteg ideig élnek, tehát nem írnak úgy, mint az a bizonyos válaszoló és nem barátkoznak emberekkel, ahogy ezt ő állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!