Hogyan lehetnék vámpír?
Hogy lehetséges ez h éjszakánként mész el piálgatni amikor a szüleid otthon vannak?
Ne nézz már hülyének !
Hány éves vagy te eggyáltalán és mien bizonyítékod van erre??
Itt lassan az megy ki tud hülyeségben egymásra licitálni?
"Vesszős" vámpír vs. éjszaka piálni vámpír cimboráknál
Lehet, hogy vannak, lehet, ogy nem.
De kit érdekel? Az ilyen jó kis okoskodásokért megéri élni ember! :D Én is nézem, illetve, olvasom őket, és még ha azt is hiszem, hogy léteznek, akkor sem írok ki ilyeneket meg nem híresztelem, hogy hiszek bennük, ugyanis tudom, hogy mindenki hülyének nézne.
Szóval én csak annyit tanácsolnék, hogy:
EGYEDÜL LÉGY NAÍV HÜLYE! ;)
Figyelj, ha léteznek vámpírok (nem zárom ki a lehetőséget) akkor sem biztos, hogy felfedik neked magad. De a kérdésre válaszolva sok elmélet van, de a legtöbben azt állítják, hogy meg kell harapnia egynek, hogy beléd menjen valami méreg, vagy ilyesmi. Szóval találnod kell egy vámpírt, hogy átváltoztasson. De mint írtam, nem biztos, hogy átváltoztat vagy felfedi magát. De amúgy miért akarsz vámpírrá változni?
13/L
Na szóval.
Én szeretném hinni hogy vannak vámpírok tehát segítek kicsit:
Úgy mint más természetfeletti lényeknél, a vámpíroknál is vannak fajtái. Több is.
Van a sima vámpír. Ők isszák a vért, és kissé nagyobb egészségügyi problémáik vannak. Mint: Napi több hányinger, vagy ha sokáig fénybe néz bevérzik a szeme, a hangzavartól a dobhártyája is bevérzik, sőt ha nagyon sokáig iszik vért, (szóval mind a 2 litert az emberből) akkor képes az egészet ,,visszaöklendezni".
Vannak Lélekvámpírok. Ők vért is isznak, de képesek a lélekeergiából is táplálkozni. Sokkal jobb megoldás. Nekik teljesen olyan erős az immunrendszerük , mintha emberek lennének. Halhatatlanok is egyben. Ők nem olyanok mint a sima vámpírok. Sőt. Teljesen mások. Ha valamelyikük megharap egy emberfélét akkor sima vámpír lesz. de ha viszont az illető vámírkéztől lett vámpírvoltában harap meg egy lélekvámpírt akkor ő is az lesz. De ezt gyorsan kell, mert a Lélekvampok ugyanúgy öregszenek mint az emberek. tehát. ha te 51 éve vámpír vagy pl.: 18 éves korodban lettél az. Akkor ha megharapod 69 évesnek fogsz kinézni. (a lélekvámpírok úgy születnek hogy egy félvérvámpír és egy tiszta vámpír na jó ez bonyolult...)
Nah szóval ennyi. Remélhetőleg belefutsz valami vámpírszerűségbe.
Sok szerencsét :)
Ez nekem magas!
Hol olvastad ezt, vag honnan szedted?
Kedves kérdező! Én is hiszek benne, de itt majdnem mindenki ugyan azt írja.
Már nemtudom ki is ir igazat!!! 19/L
Én vámpir vagyok,éjfél körül szoktam repkedni Pesten,de legtöbbször Párizsban szoktam csücsülni a ferde torony tetején denevérként! Elképesztően szép a táj,pláne télen! *-* Csak a vámpirvadászokkal kell vigyázni! :P
1500/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!