Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kérdések vámpírokról: ezekről...

Kérdések vámpírokról: ezekről a dolgokról mia a véleményetek? Lehetőleg a témában nem szkeptikus emberek válaszát várom!

Figyelt kérdés

[link]

Már elég rég kihalt ott ez a téma, én nemrég találtam. Hát elég sok érdekes emberke írt oda, magát vámpírnak valló is.

Valaki esetleg részt vett az itt jelenlévők közül a beszélgetésben?

2012. okt. 14. 12:23
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok...
2012. okt. 15. 14:31
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
És az mióta akadály?
2012. okt. 15. 14:31
 33/39 A kérdező kommentje:

Meggyőztél, irány nyugat!

Egyik előzőnek: írtam privit, de könnyen lehet, hogy már dumáltunk, nem baj.

2012. okt. 15. 14:40
 34/39 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem hány éves vagy?

(nem szekálásból, komolyan)

nem azért érdekel, hogy mondjam, milyen gyerekes vagy, hogy hiszel a term.feletti lényekben!

én nem gyerekes vagyok, hanem gyerek! de teljesen komolyan gondolom! és nem az ilyen semmitmondó twilight-ban hiszek, meg társaiban, hanem a komoly, igazi vámpírokban!

2012. okt. 20. 11:22
 35/39 anonim ***** válasza:

Előző, majd felnősz és másképp fogod látni :d

Egyébként milyen bizonyíték alapján hiszel ezekben a kitalált lényekben?

2012. okt. 20. 12:04
 36/39 A kérdező kommentje:

Nem gond, nem titok 19/F vagyok és nem azt mondanám hiszem, hogy vannak, de a saját szememmel akarok erről meggyőződni.

Szerintem túl sok a különleges beszámoló, eset, legenda, ami miatt butaság csak legyinteni a témára és azt mondani, kitaláció.

Sajnálom nagyon, hogy egyesek csak a vámpírokkal Drakuláig, ne adja az ég az Alkonyatig jutnak el. A vérszívó démonok már több ezer éve részesei a világunknak, egyes legendákban ők maguk tanítanak meg minket minden alapjára.

Meg már jópár emberrel beszélgettem (ttt fórum), akik szintén érdekes dolgokat mesélnek.

2012. okt. 20. 12:49
 37/39 anonim ***** válasza:
79%

ha akarod beszélhetünk erről, vagy meghallgatnám a dolgaid,minden érdekel ami vámpír.

18/L

2012. nov. 22. 21:44
 38/39 anonim válasza:
Nem értem, hogy a kérdezőnek miért nem lehet normálisan válaszolni! (tisztelet a kivételnek) Kedves kérdező! Habár nem vagyok vámpír, és nem is írtam hozzá az általad megadott blogon, de az tény, hogy vámpírfan vagyok, és megvan a magam véleménye ezekről a lényekről. Vannak róla idióta megjegyzések, amiket könyvekben lelhetsz, pl.: a vámpírok a temetőkben a koporsókban alszanak, de ennek keresztbe tesz az az állítás, hogy a vámpírok félnek minden szent tárgytól, mint a szenteltvíz, a kereszt és a hasonlók. Most komolyan!!! A temető tele van keresztekkel, és más sírkőre vésett szent jelképekkel... Na mindegy, a lényeg az, hogy ha valamit konkrétan szeretnél tudni, én nagy valószínűséggel adok rá választ. ;D
2012. nov. 29. 21:24
 39/39 anonim válasza:
Még azt hozzátenném, hogy ha nem is úgy, mint a filmekben, szerintem léteznek vámpírok. Biztos van olyan lény, mely vérrel táplálkozik, és van valami emberi benne. Sok mindent olvastam róluk, és semmi sem volt olyan meggyőző. Én személy szerint leginkább buthista vagyok, és hiszek a lélekvándorlásban, ergo ha nincs teste épp a léleknek, akkor az emberek többsége szellemre gondol, és szerintem a vámpírok is a léleknek egy elveszett "példánya" lehet, mely nem talált "friss" testet, csak ideigleneset, amiben nem tud könnyen fent maradni, csak ha más lelkek testét szipolyozza ki, és tartja fent a sajátját. Általában a gonosz emberek szoktak ilyen eltévedt lelkeket "termelni", ezért gonosz marad a lélek a más testben is. Bárki hihet amit akar, én ebben hiszek, pont.
2012. nov. 29. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!