Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kérdések vámpírokról: ezekről...

Kérdések vámpírokról: ezekről a dolgokról mia a véleményetek? Lehetőleg a témában nem szkeptikus emberek válaszát várom!

Figyelt kérdés

[link]

Már elég rég kihalt ott ez a téma, én nemrég találtam. Hát elég sok érdekes emberke írt oda, magát vámpírnak valló is.

Valaki esetleg részt vett az itt jelenlévők közül a beszélgetésben?

2012. okt. 14. 12:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%
Hiszel a vámpírokban, de ha ideír egy akkor az rögtön kamu... logika az megvan...
2012. okt. 14. 12:41
 12/39 A kérdező kommentje:

Attól még, hogy valaki hisz valamiben, tud mérlegelni!

Ne keverd a vakhittel/fanatizmussal!

2012. okt. 14. 12:45
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
"Lehetőleg a témában nem szkeptikus emberek válaszát várom!". Ez olyan, mintha egy országgyűlési felszólalást ugyanannak a pártnak a tagja értékelné. Nem támadásnak szánom, gondolkodj el rajta. A vámpírtéma még a természetfelettis mítoszok között is az egyik leggyerekesebb.
2012. okt. 14. 13:05
 14/39 anonim ***** válasza:
81%

Látjátok gyerekek! Ezt teszi a Twilight! Furcsa módon ameddig nem hiszel az ilyen kitalált baromságokban, addig nem tapasztalsz semilyen természetfelettit....

Véletlen?

2012. okt. 14. 13:33
 15/39 anonim ***** válasza:
Nee, Mr. Crepsley XD Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?? Őt megölték a... hetedik vagy nyolcadik részben, nem tudom, már régen olvastam. Amúgy az nem hülyeség, érdekes dolgok vannak benne, szerintem olvasd el (a kérdező) Darren Shan Vámpír könyvek sorozatát és ne hagyd ki az első részt, azért mert láttad a filmet. Nem ugyanaz. Elég különleges formában vannak leírva, teljesen élethűek, nekem mindenesetre ez a fajta maradt meg. Az ilyen drakula meg minden féle nyakkiszívó csak egy mese.
2012. okt. 14. 14:21
 16/39 anonim ***** válasza:
81%
Twilight?? Ki a fene beszélt arról a sz*rról? Abban még csak eredetiség sincs!
2012. okt. 14. 14:22
 17/39 Dalek Traak ***** válasza:
Ki kell ábrándítsalak titeket, mivel a vámpírok nem olyanok a valóságban mint az ilyen Twilight meg hasonló semmitérő filmekben. A vámpírok igazából idegenek a Saturnyn bolygóról, akik csak érzékelés szűrővel tűnnek embernek. A valóságban így néznek ki: [link]
2012. okt. 14. 14:41
 18/39 A kérdező kommentje:
Látom a szövegértelmezés a már mesékből kinőtt felnőtteknek és tvájlájtb*ziknak sem megy még. A kérdés témája eleve nem is az, hogy léteznek e. Szóval fogalmam nincs, mit keresnek itt ilyen témájú válaszok.
2012. okt. 14. 16:17
 19/39 A kérdező kommentje:

Eleve azt sem értem, akit ez nem érdekel, mit keres itt.

Bizony kedves magát vámpírnak valló kolléga, van itt logika dögivel. Csak úgy repkednek a bónuszIQpontok.

2012. okt. 14. 16:19
 20/39 anonim ***** válasza:
90%
Vajon miért nem írt még vámpír hívő??? Mert csak te vagy olyan idióta hogy hiszel bennük...
2012. okt. 14. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!