Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit eszik egy szellem? Azt...

Mit eszik egy szellem? Azt hiszem lakik egy a szekrényembe, gondolom néha ő is megéhezik.

Figyelt kérdés

2012. okt. 3. 22:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Salakanyag, ne is mondd. Múltkor tele volt szellemszarral az ágy alja, alig bírtam kitakarítani.
2012. okt. 24. 13:30
 22/26 anonim válasza:

Szerintem ha azt akarod, hogy eltávozzon onnan, rakj be neki egy nagy rakás ürüléket.

Ha nem, akkor ülj be mellé, és kérdezd meg mit enne, ha hallani fogod, hogy korog a gyomra.

De ha egyik sem válik be, keress fel mihamarább egy elmegyógyászt.

Denevérember.

2012. okt. 28. 21:39
 23/26 Elektronmaghéj19 ***** válasza:
A szellemek olívaolajon párolt pacalt esznek mákos ráksalátaágyon, diétás sültkrumplival, Laci bácsi konyhájából, leszámítva a vegetáriánus szellemeket. Mind tudjuk, kik találták fel a finomfőzeléket.
2012. nov. 14. 21:50
 24/26 anonim ***** válasza:
A lehullt hajadat és bőrödet,és meghalt bogarakat.De olyanokat,amik gerincesek!Ha túl drágák,akkor egyen egy Sony 3D TV-t,mert szeretem a sajtot.
2013. márc. 8. 16:32
 25/26 anonim ***** válasza:
szerintem semmit...mivel már szellem
2013. márc. 9. 21:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Oh,mindenfélét,szerinted mért tűnik el gyakran bármilyen kajád?A tálon volt,nincs!amúgy főleg félelemmel táplálkozunk!Casper és nagybátyjai( ^o^ )
2013. ápr. 1. 01:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!