Szerintetek szellem lehetett? (lent több infó)
Az a helyzet hogy ma hajnalban olyan 3körül egyszer csak felkeltem kinyitom a szemem és nem az ablak fele hanem befele voltam fordulva (az ágyam az ablak alatt van) és nem láttam a lábam fele először de aztán lenéztem a lábamhoz és azt vettem észre hogy egy fekete alak ül a lábam mellett és ahogy hirtelen felemeltem a fejem hirtelen felpattant, ment kettőt a szoba közepe fele és egyszercsak eltünt. Nagyon megijedtem és 10-20perc kellett hogy elaludjak annyira féltem. Szerintetek mi lehetett?
Bocsi a fogalmazás hiányáért meg a helyesírásért csak sietek mert dolgozni megyek :D
Előre is köszi a válaszokat
(Ja és nem álmodtam mert utána próbáltam magam nyugtatni és megnéztem a mobilon a facebookom és ma reggel megnéztem hogy mit nyomtam meg utoljára és face volt.)
volt szeme?
csak úgy eltűnt, vagy szétfoszlott, mintha porból lett volna és elfújta volna a szél?
Alvás paralízis! Linkelek egy oldalt. Olvasd el! Egyébként, ha rákeresel, akkor kidob egy csomó fórumot, amelyen látod majd, hogy rengeteg embert érint a dolog. Nekem is volt már, csak én bénultan feküdtem és olyan volt, mintha valami nyomna bele az ágyba. Nagyon rossz élmény volt, de utána olvastam és úgymond "megnyugodtam". Nem félek.
Ez nem alvás paralízis. Annak más a tünet.
Tünete az, hogy mozdulatlanság ,és csak a szem van nyitva. Gondolkodni tudsz, de mozogni nem. Kell pár perc , mire ujra tudsz mozogni.
Az valami árny lény lehetett.
Tisztisd ki a házat/lakást. Fehér gyertya+ imák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!