Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek szellem lehetett?...

Szerintetek szellem lehetett? (lent több infó)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy ma hajnalban olyan 3körül egyszer csak felkeltem kinyitom a szemem és nem az ablak fele hanem befele voltam fordulva (az ágyam az ablak alatt van) és nem láttam a lábam fele először de aztán lenéztem a lábamhoz és azt vettem észre hogy egy fekete alak ül a lábam mellett és ahogy hirtelen felemeltem a fejem hirtelen felpattant, ment kettőt a szoba közepe fele és egyszercsak eltünt. Nagyon megijedtem és 10-20perc kellett hogy elaludjak annyira féltem. Szerintetek mi lehetett?

Bocsi a fogalmazás hiányáért meg a helyesírásért csak sietek mert dolgozni megyek :D

Előre is köszi a válaszokat

(Ja és nem álmodtam mert utána próbáltam magam nyugtatni és megnéztem a mobilon a facebookom és ma reggel megnéztem hogy mit nyomtam meg utoljára és face volt.)

2012. okt. 2. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
The Rake!
2012. okt. 3. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!