Most akkor ez szellem lehet?
Érdekes a dolog, mivel már több mint tíz éve ugyan abban a lakásban lakom, de a jelenség olyan 3éve kezdődött!
A házban soha sem halt meg senki, nincs semmi különösebb titka sem ,viszonylag újabb építésű(iroda helyiség volt a vásárlás előtt), nem őrzök régi ereklyéket sem, szeánsz sem volt, szóval semmi extra, egy kétszintes tetőtéri lakásról beszélünk amúgy! Na szóval a jelenség: minden éjszaka 1:45 - 02:00 közt a felső szinten elkezdenek recsegni a padló deszkák, és teljesen olyan, mint ha vaklik volna fent, mint ha sétálna, (de nem lehet ott senki, csak én lakom a lakásban)és olyan érdekes hogy az ominózus jelenség után fokokat hül le a nappali, ami egy szinttel ugye lejjebb van, nekem meg szinte borsódzik a hátamon a szőr, és olyan érzésem van, hogy nem vagyok akkor-ott egyedül a cselekmény idején! Ez tart kb pár percig, és vége levegő vissza melegszik, az én belső flusztrációm meg hirtelen el illan! Ezt most akkor én csak beképzelem, vagy tényleg meglátogat néha valaki/valami? Mondjuk már más is megjegyezte ezt a jelenséget, aki olyan éjszakai órákon épp ott volt nálam!
Könnyű ellenőrizni: Tegyél a nappaliba egy hőmérőt, azon láthatod, hogy változik-e a hőmérséklet, vagy csak Téged ráz ki a hideg a félelemtől.
A zajok okát is ki lehet deríteni.
A padló recseghet az éjszakai lehülés okozta hőtágulás, pontosabban összehúzódás következtében is. De hasonló sejtelmes hangokat ad a csendben, ha egér mászkál fenn. Utánna kell nézni!
hát nem tudom. gyerek vagyok még, szóval szoktam nézni a szellemlabort meg a többit az investigation discovery-n tehát már valamelyest a "szakmában vagyok".
előttem már mondta valaki, hogy szakértők kellenek.
na meg ha nem sajnálod erre a pénzt akkor valami mozgásérzékelő, infra kamera, és digitális hőmérő
de valami olyasmikra gondolok amik autómatikusan rögzítik szinte minden másodpercben a képet / hőmérsékletet
vagy
elköltözöl / bérbe adod / szerzel még1 lakótársat magad mellé (értsd szószerint, egymás mellett legyen az ágyatok)
és akkor talán csökken ez a francos jelenléti érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!