18 éves kor alatt nem idézhető, egy darabig onnantól is csak a személyid bemutatásával. Mi bajod lehet? Hányás, szédülés, eszméletvesztés, esetleg kirabolnak és megvernek.
2012. okt. 2. 12:00
13/20 A kérdező kommentje:
igazából nem akarom megidézni csak kíváncsi voltam rá...:)
2012. okt. 2. 14:56
14/20 Lora00 válasza:
Én is láttam az Odaátban! Megidézed,de csak akkor öl meg,ha te megöltél valakit.Az mindegy,hogy véletlen vagy direkt volt! Kikaparja a szemedet! Ez volt az Odátban. Amúgy két barátnőm azt mondta,hogy megidézték Bloody -t az iskolai lány öltözőben. Aztán sikítva rohantak a be a tesi terembe... Én nem hiszem,hogy "Júúj,de jó móka" lenne megidézni. Szerintem ne csináld/csináljátok/
2012. okt. 3. 16:07
15/20 anonim válasza:
Kinek ki a kedvence? Jensen vagy Jared? :D
2012. okt. 3. 19:04
16/20 anonim válasza:
Nekem egy osztálytársam tesója meg a lányok egy pizzafutárt és B.M.-et. az egyikük meghalt.
2013. márc. 27. 10:05
17/20 anonim válasza:
Mi idéztünk,fura volt a következmény...Beszéltem vele...De nem ölt meg :D
2013. jún. 27. 12:58
18/20 anonim válasza:
Mi nappal csináltuk,és igen,lehet hogy igaz,szóval ne csináld!!!!
Am még mindig röhögök a beszólásokon :)
2013. jún. 27. 12:59
19/20 anonim válasza:
Én egyszer megidéztem.
nem történt semmi ....
.....de amikor másnap a REDBULLomat iszogattam kiljött a wc-ből Ő .gyorsan felhörpintettem az üdítőmet és egy akkorát ba@tam a fejére,hogy kitépte a saját szemét és nekem dobta :-).Én erre annyira begurultam ,hogy felkaptam (igen őt) és felrepültem vele (mert ugye a redbull szárnyakat ad) és rádobtam az alpok tetején lévő vízgyűjtőre (ettöl lett az árvíz) én meg hazaszaladtam nehogy lekéssem a konfederációs kupa elődöntőjét ;-)
2013. jún. 27. 19:10
20/20 anonim válasza:
Szia!
Nem lesz semmi bajod tőle,mert én már megidéztem és nem történt semmi,úgyhogy nem létezik.....De azt olvastam róla a neten,hogy ki kell mondani 3-szor hogy Bloody Mary,és akkor előjön,és kikaparja a szemeidet...Meg hogy képes örökre a tükörbe zárni,de elvileg az ártatlanokat nem támadja meg.De ha annyira érdekel akkor próbáld meg te,és megtudod hogy veszélyes-e....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!