A Bloody Mary konkrétan mitcsinál?
Figyelt kérdés
Lennesok kérdésem. Ez a Bloody Mary nappal is megidézhető?
Létezik vagy ez is valami sz@r amit a hülék ijesztgetésére találnak ki?
2012. szept. 26. 16:31
1/10 anonim válasza:
Hát berúghatsz tőle, ha túlzásba viszed...
2/10 anonim válasza:
Semmit nem csinál, mivel nem létezik.
3/10 anonim válasza:
Nekem az első három semmit.
A negyediktől svájciul beszélek, az ötödiktől orrlyukon hányok.
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Isteni finom koktél, az egyik kedvencem!
6/10 anonim válasza:
Hát én egy bulin egyszer kipróbáltam, de nem volt meg hozzá valami cucc, és azt már nem tudom mivel helyettesítettük, de nagyon sz@r volt...
Ennyi maradt meg az éjszakából, szóval szerintem részleges emlékezet kiesést okoz.
7/10 anonim válasza:
Az egy ital, a másik az angol királynő. A királynő nem fog már neked ártani, de a koktél, az csúnya dolgokra képes, és azt nappal is meg lehet idézni, igen.
8/10 anonim válasza:
Először is tanulj meg írni!Amúgy meg ha létezik akkor azt hallottam hogy elvágja a torkodat,és nem nappal nem jön elő csak este(biztosabb ha éjfélkor és teliholdkor)és használj gyertyát!
9/10 anonim válasza:
hmmm jó kis koktélt ;)
10/10 anonim válasza:
Igen,Bloody nappal is megidézhető.Létezik én láttam,és beszéltem is vele...hiszel ha hiszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!