Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet hogy egy elefánt szellem...

Lehet hogy egy elefánt szelleme van a hátamon?

Figyelt kérdés
Már egy ideje örökké elefánt trombitálást hallok, tudjátok mikor az elefánt szól. Rajtam kívül senki nem hallja, és nem olyan mintha külsőleg jönne, hanem vhogy a fejemben hallom. És akkor pár napja olvastam hogy a szellemek ráülhetnek az ember hátára. Lehet hogy egy elefánt szellem ráült az enyimére??Nem tudom hogy halt e meg mostanában elefánt az állatkertben vagy ilyesmi. Szóval hogy tudom elűzni rólam hogy nyugodjon békébe? Normális válaszokat kérek! Szeptikusok kíméljenek.
2012. szept. 28. 17:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Amanda veled is megtörtént már ez? Neked mi ült a hátadra? Hogy űzted el?

Nekem nem azt, hogy exterminate hanem hogy TÜTÜRÜTTŰŰŰŰŰ, az elefánt így szól.

Gorilla és bálna? És ezt honnan tudod? Hívtál szellemírtót? Akkor ezekszerint tényleg ránk tapadhatnak az állatok lelkei :/

2012. szept. 28. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Rám nagyon.Csak arra vigyázzatok,nehogy süni üljön a hátatokra,mert nagyon fog szúrni.Nálam voltak szellemirtók,de egy nagy átverés volt az egész,nem is üldözték el a szellemet.
2012. szept. 28. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtént már ez, szintén elefánttal. Nekem sikerült elűznöm, leírom a szertartás menetét:

Állíts fel egy trapéz alakú tárgyat a szoba közepén. Ez lesz a porond, ahová az elefánt felmegy majd. teríts le köré egy zulukkal és egerekkel díszített valamit(lehet sima papírrajz vagy összefirkált szőnyeg is). Kiabáld háromszor kelet felé, hogy ,,Elefánt, elefánt ébresztő!" Ekkor a lélek lemászik a hátadról és meglátja az egereket meg a zulukat, amiktől ijedtében felmászik a porondra. Ekkor már csak egy lépés van hátra: Megfogni a kóbor lelket egy álomfogóval. Ha ez is megvan, akkor az elefánt a hátadról a hálódba kerül, ott már azt csinálhatsz vele, amit akarsz. Sok sikert!

2012. szept. 28. 19:38
 14/15 anonim válasza:
Na ezen a kérdésen hulyére rohogtem magam xD(bocsi h nem irok ékezetekkel, csak néha).Hát igen nehéz az elefántlelkeket elkergetni az ember hátáról.
2012. szept. 28. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdezö: Rajtam három kisikolás szelleme ült, de azért ök is nyomták a hátam :/
2012. szept. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!