Megszállta ezt az oldal a lepontozás, parasztság és beszólogatás szelleme?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon úgy tűnik. :)2012. máj. 17. 15:00
1/20 A kérdező kommentje:
"oldalt"
2012. máj. 17. 15:00
2/20 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik. Engem mostanában állandóan lepontoznak, tlejesen leromlott a százalékom. Az meg kicsit rosszul esik, hogyha valaki kérdez valamit, segítséget kér az oldalon, örömmel válaszolok, aztán van, hogy annyit nem ír vissza, hogy kösz. Persze nem mindenki.
3/20 A kérdező kommentje:
Igen, annyi sok bunkó van itt. Engem zavar, hogy felteszek egy normális kérdést, és nem a kérdésre válaszol, hanem kioktat, és beszól. Ha meg normális választ írok, akkor lepontoznak. Meg sokan itt élik ki azt a vágyukat, hogy leoltsanak mindenkit.
2012. máj. 17. 15:11
4/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel ha lepontoz valaki. Nem is értem minek ez a rendszer. Rengeteg 50%-os válaszát hasznosabbnak tartottam, mint a 90%-osokét, akik csak finomkodnak, véleményt írni nem mernek semmiről. Bunkó emberek meg mindig is voltak és lesznek is.
5/20 anonim válasza:
Sok a frusztrált, meg stresszes ember. Biztosan nincs hol kiereszteni a gőzt.
6/20 anonim válasza:
Amikor regisztráltam kb 2 hónapig 100% volt nálam.
Legtöbbször olyankor pontoznak le amikor véleményt kérnek.
Sőt legtöbbször nem is a kérdező pontoz le.
Hanem az a válaszoló akinek más a véleménye.
Egyébként egyáltalán nem zavar.
Nem leszek több vagy kevesebb se ettől se semmi mástól.
7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Itt nem a pontozáson van a hangsúly. Hanem a bunkó embereken. Tudom, hogy mindenhol vannak, de annyira szomorú, hogy nem lehet egy olyan kérdést, vagy választ kiírni, hogy ne küldjön el minimum 1 ember a halál f.szára.
2012. máj. 17. 15:19
8/20 anonim válasza:
Én is ez tapasztaltam.Már 56%-nál járok.Nem tudom miért pontoznak leállandóan,mikor a kérdésre konkrét választ adok.Fogalmam sincs miért van itt ennyi paraszt!
9/20 anonim válasza:
Igen valóban minden egyes kérdésnél van 1-2 bunkó aki esetleg beszól esetleg kárörvendő stb..Ezeket kikellene tiltani!
10/20 anonim válasza:
Engem az zavar, hogyha valaki feltesz egy kérdést az ezo rovatba azt sokan lebunkózzák, hogy hisz az ilyesmiben.
Aki nem hisz benne miért olvassa az ezoterikus kérdéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!