Megszállta ezt az oldal a lepontozás, parasztság és beszólogatás szelleme?
Vannak akik itt élik ki magukat, mert poénnak gondolják.
Vannak olyanok, akik ésszel fel nem tudják mérni, miért hihet olyanokban a kérdező, mint ami miatt kérdést tesz fel. Ezért adnak hangot a megdöbbenésüknek.
Vannak olyanok is, akik se nem döbbentek, se nem poénkodnak, de ha ellenkezik az ezoterikus felfogással a válaszuk, a kérdezők egy része nem veszi jó néven, ha segíteni próbálnak.
A 15:15-ös vagyok.
Itt is 100%-ról indultam, és már lepontoztak.
Az eltérő álláspontok miatt van, semmi több.
Aki a tengerparton lakik az a vizet látja, aki a sivatagban az meg a homokot. Eltérő dolgokat tapasztalunk meg. Ezeket megoszthatjuk egymással, hogy a másik is tanuljon abból amit mi tapasztaltunk meg. De amit az ember nem tapasztalt meg, és az ő valóságától távol áll azt nem biztos hogy elhiszi.
Valaki nemrég egy másik rovatban tett fel hasonló kérdést. Jött is a piroskéz nyomingertől a válasz: A szerelem-szex rovatban mindenkit lepontozok, mert miért irkál oda.
Vannak kategóriák, amiket már régóta kerülök, így a politika és vallás rovatot. Az oldal üzemeltetői így szabad kezet adnak a bunkóknak. Mondhatnám én is hogy nem érdekel, de a pontozást egyféle önkontrollnak tekintettem, hogy valóban helyes választ adtam-e.
Azt olvastam, hogy a német GY.K.-n a felhasználó nevet nem lehet elrejteni. Itt is azt kellene. Sőt, ha az értékelőket ki lehetne listázni, le szoknának erről a bunkóságról.
# 16
A 15. vagyok. A moderátorok mindent látnak, de sajnos úgy látszik nem érdekli őket.
2 hete emailt írtam nekik egy másik ügyben, válaszra se méltattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!