Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezen a temetőn át mernél...

Ezen a temetőn át mernél sétálni éjfélkor, teliholdkor?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 26. 21:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
Nem én! Tuti, hogy kinyúlna egy zombi a földből és megfogná a lábamat.
2012. szept. 27. 00:48
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Simán,akár oda-vissza 2x is!
2012. szept. 27. 05:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze, nálunk is kb. ilyen, sőt, ha a parkon keresztül megyek a temető felé, akkor is egy temetőn megyek keresztül és az esetek többségében éjszaka, mert nappal nem nagyon szoktam sétálgatni.
2012. szept. 27. 09:07
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

Hát nem tudom..

Régen úgy voltam vele, hogy egy temető is csak ugyanolyan hely, mint bármelyik, keresztül is mentem egyszer-kétszer éjjel temetőn, mert épp arra vezetett az utam.Nos, egyszer egy barátommal sétáltam át a tetőn valamikor az éjszaka közepén.Csendes, őszi este volt.Egyszer csak susogást hallottunk és azt láttuk, hogy az előttünk, kb 20 méterre lévő nagy tujabokor hajladozik, "zizegnek" az ágai, olyan volt, mintha erős szél fújná, csakhogy amúgy szélcsend volt és a bokor mögött valami világított.Nem lehetett mécses, mert ez a fény magasan volt, a bokor teteje felé.De a hold sem lehetett, mert borús volt az ég, a hold nem látszott.Ezután sietősen a város felé vettük az irányt.Nem tudom, mi a frász lehetett.Bár annyira nem félelmetes, inkább érdekes.De inkább nem járnék éjszaka egyedül temetőben.Nem szellemek miatt, hanem mert ott tanyázhatnak esetleg csövesek, kóbor kutyák, részegek, ezekkel pedig nem találkoznék szívesen.

2012. szept. 27. 10:36
 15/19 anonim ***** válasza:
*sétáltam át a temetőn(nem a tetőn:))
2012. szept. 27. 10:37
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem nálunk miért nem lehet a temetőkben egyszerűen csak egy sírkövet letenni, mert legalább nem foglalnának akkora helyet azok a kripta szerű sírhelyek. Több év tized múlva úgyse fogja a kutya se látogatni a legtöbbet, és aztán szépen elgazosodik az egész, mert ugye a temetőgondnok sok helyen luxusnak számít.
2012. szept. 27. 13:42
 17/19 anonim ***** válasza:

*évtized

Ja, igen és átmernék sétálni rajta éjjel, de igazából semmi okom sincs arra, hogy temetőben mászkáljak éjnek évadján.

2012. szept. 27. 13:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Én már sétáltam át temetőn, éjszaka, egyedül, és összefostam magam pedig nem történt semmi :D

Ha léteznek szellemek, szerintem igen, akkor azok nem a temetőben vannak, mert ott maradnak inkább, ahol meghaltak, és az nem a temető.

2012. szept. 27. 22:32
 19/19 anonim válasza:
Igen, Hallowenkor nem!:)
2012. okt. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!