Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van akkor, ha ezt a sok...

Mi van akkor, ha ezt a sok vámpíros kérdést igazi vámpírok írják ki?

Figyelt kérdés
A kérdésem komoly! Mi van, ha így szórakoznak velünk? Esetleg így akarják nevetségessé tenni a témát. Az utóbbi időben nagyon sok vámpírokkal foglalkozó film, könyv jelenik meg.
2012. szept. 26. 19:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Hát,akkor ezek szerint nincs mit titkolni igen a vámpíros kérdések 15% igazi vámpírok írják ki!Jobb ha odafigyeltek kinek válaszoltok!!!ÉS EZ IGENIS KOMOLY! Louis,Lestat,Claudia úgy is megtalálunk titeket akkor nektek GAME OVER
2012. okt. 9. 14:57
 32/37 chrishu ***** válasza:

Csend legyen utolsó, elkotyogod a titkunkat!

Mr. Crepsley

2012. okt. 9. 15:02
 33/37 A kérdező kommentje:
Látom nem akarjátok komolyan venni. Pedig az is lehet, hogy az egyik válaszoló is csak egy viccelődő vámpír. És ti még segítitek is.
2012. okt. 9. 15:06
 34/37 anonim ***** válasza:
Ne már Bella, hogy lehetett ennyi eszed? Itt kel el pofázni mindent? Most minden tinicsaj vámpír akar majd lenni, mert azt hiszik, hogy tökéletesek vagyunk. Hogy lehetett ennyi eszed? Pedig te is tudod, hogy semmimások nem vagyunk, mint a sírból kikelt, rothadó hullák. És ráadásul még vér is kell, hogy ilyet "életet" élhessünk. Nagyon hülye vagy. De a legnagyobb gondot amit a fajtánknak okoztak a Stephen Mayer nevű nőt már megcsapoltam. Utolsó szava az volt: "sajnálom befolyásoltam az ostoba tiniket"
2012. okt. 9. 15:55
 35/37 anonim ***** válasza:
En vampir vagyok, de nem irtam ki egy ilyen kerdest sem. Sot a vampir haverjaim sem. Valszolgatni is foleg csak a szamitastechnika temaban szoktunk, most tettem egyedul kivetelt. Remelem segitettem! V. Balazs
2013. jan. 11. 12:38
 36/37 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha a hulye kerdeseket igazi hulyek irjak ki? :)
2013. jan. 11. 12:43
 37/37 anonim ***** válasza:
Fény derült a titkunkra!! Már a netet sem használhatjuk nyugodtan... Mi lett ebből a világból! Két vérivás közt nem leshetünk fel a GYK-ra. Ez örök életem legszörnyűbb napja. De már csak rosszabb lesz...
2013. okt. 9. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!