Mi van akkor, ha ezt a sok vámpíros kérdést igazi vámpírok írják ki?
Figyelt kérdés
A kérdésem komoly! Mi van, ha így szórakoznak velünk? Esetleg így akarják nevetségessé tenni a témát. Az utóbbi időben nagyon sok vámpírokkal foglalkozó film, könyv jelenik meg.2012. szept. 26. 19:39
11/37 anonim válasza:
ma 19:48: Nem hiszem... az oldalt reptoidok moderálják, tehát kétlem, hogy a vámpírokkal együtt vezetnék..
12/37 A kérdező kommentje:
Én nem tekintenék el ettől a vámpíros moderálásról. Már törölték kérdésemet, azért, mert a vámpírokhoz van köze. Lehet ezek a reptideket is ők irányítják, ilyen minionok.
2012. szept. 26. 20:06
13/37 chrishu válasza:
A franc most lebuktam! Pusztulj éhen a Lelkek Tava melett!
Mr Crepsley
14/37 anonim válasza:
hát akkór szó szerint szivás...
15/37 anonim válasza:
minek tenne fel magáról egy vámpír kérdést? nem olyan ostoba mint mi emberek, már persze ha léteznek
16/37 anonim válasza:
Azt a kérdést például, hogy az AB-s a jobb vagy a nullás, tuti, hogy vámpírok tették fel!
17/37 A kérdező kommentje:
Valószínű egy bébivámpír volt, aki tanácsot akart kérni egy tapasztaltabbtól, hogy kikre vadásszon. Ha vagytok itt, nektek melyik ízlik?
2012. szept. 26. 20:32
18/37 Dalek Traak válasza:
A vámpírok nem tesznek fel magukról kérdést és az oldalt sem ők moderálják, hanem a reptoidok. Ezen kívül van még néhány cyberman moderátor is, akiket cybermoderátoroknak is neveznek. Ők nagyon szeretnek kérdéseket és válaszokat törölni.
19/37 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy a reptoidok és a vámpírok mester-szolga viszonyban állhatnak, de akár egyek is lehetnek, ugye hideg bőr, gyilkos tekintet, emberi hús/vérrel való táplálkozás.
2012. szept. 26. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!