Mi van akkor, ha ezt a sok vámpíros kérdést igazi vámpírok írják ki?
Te komplett hülye vagy ? Ha még1szer megpróbálsz lebuktatni ki szívom a véredet .
Demetri
Ezt kevesen tudják, de a legnagyobb veccö gyárakat vámpír családok vezetik...
Ezek után remélem összeáll a kép.. :D
Nem léteznek. Legalábbis nem úgy, mint a filmekben meg a könyvekben. Aki nem akar meghalni és itthagyni az életet, annak táplálnia kell a testét halála után. De ez egyáltalán nem klassz dolog, meg szexis...hiszen hullákról beszélünk! Régen azért ragadt rajtuk hogy félnek a fénytől, mert nappal egy halottnak hitt ember csak nem mászkálhatott, így éjjel kerestek "táplálékot" a testüknek. Nem voltak szuperhősök, ezért könnyen végeztek velük, elég volt csak a testet elpusztítaniuk. Így már a lélek nem tudott mihez kötődni!
Szóval, sztem már nincsenek ilyen elszánt lelkek, különben is hamar lebuknának!
Az egyetlen esélyük az ilyesmihez, talán valamiféle fekete mágia, más biztosan nem. Ja, és ahhoz, hogy valaki vámpír legyen, előbb meg kell halnia...másképp nem lehet. Ez van. Inkább foglalkozzatok értelmesebb és fontosabb dolgokkal.
Louis, Lestat, én vagyok a gyermek, mégis nekem rátok figyelni?? A twilight után most a gyakorikérdések? Hát itt feditek fel a titkunkat? Ha ezt Armand tudná... Igen megint internetezek, és szabadidőmben magyarul tanulok...
Claudia
Louis, kuss legyen vagy kihajítom a koporsódat az ablakon! (pont most olvasom, Lestat már amúgy is halott XD )
Claudia, a démongyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!