Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez meg mi lehet?! (FÉLELMETES! )

Ez meg mi lehet?! (FÉLELMETES! )

Figyelt kérdés

Szerintetek igazi???

http://www.youtube.com/watch?v=3Vvo2qRaVHU

2012. szept. 18. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
Mégis, hogy lenne már igaz?! Ne legyél már ennyire naiv! Ez a videó szerkesztett csak, ráadásul elég gagyira is sikeredett!!
2012. szept. 18. 23:43
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
A videón én vagyok az, bújkáltam az asszony elől!
2012. szept. 19. 14:06
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

xDD

(Olyan nekem is volt, nagy para tud ám lenni lol)

2012. szept. 19. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Gyász. Tegyük fel, hogy tényleg létezik a Chupakabra és tényleg úgy is néz ki mint egy hasmenéses Gollam. Akkor mi van. Egy medve mondjuk sokkal félelmetesebb. Vagy pl egy Rotweiler. Mit kell kiakadni egy fostos videón, ami ráadásul gagyi minden alkalommal. Aki ezen csodálkozik annak egy fizika vagy biosz könyv maga lenne a horror film. Annyira naivak és hiszékenyek, de ami a legrosszabb fantáziátlan ez az egész társaság, akik terjesztik ezt a halvány, langyos sótlan semmit.
2012. szept. 19. 14:55
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Még az első linked csak-csak... de a másodikról ordít, hogy kamu.
2012. szept. 19. 18:36
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem kamu. Bár nem értem a nyelvet, de úgy tűnik, h direkt álltak lesben levideózni. Namármost, hogyha direkt álltak lesben, akkor sokkal jobb minőségűnek kéne lennie a videónak, hisz direkt készültek erre.
2012. szept. 20. 11:13
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
A másodikon látszik, hogy animáció az egész (a mozgásából ítélve), amit szándékosan eltorzítottak ipari kamerás minőségűre. De túlságosan is, mert ha valaki egy idegent akarna megfigyelni, csak nem a világ legszarabb kameráját fogja használni. Ennél még bármelyik ócska mobil is jobb felvételt csinál.
2012. szept. 21. 16:16
 18/20 Karesz6969 ***** válasza:
52%

Hogy mi lehet?

Ez egy "nem publikus" létforma, mert az ember a legvérengzőbb állat....nem csak akkor ölünk ha éhesek vagyunk.

Ennek a kis szerencsétlennek nem volt szerencséje:

http://www.youtube.com/watch?v=O1GpLP9nllI&feature=related

Lehet kételkedni, de engem személy szerint senki ne próbáljon meggyőzni arról, hogy ilyesmik nem léteznek a földön.

2012. szept. 22. 19:50
 19/20 Kacsacsimp válasza:
0%
Ez biztos nem igazi hallod ez egy ember aki azt hiszi ha beöltözik ennek a biszbasznak akkor elhiszik róla retardáltak hogy ez egy födönkívüli
2012. okt. 26. 19:29
 20/20 anonim válasza:
Ha még mindig érdekel ez a Chupakabra dolog, akkor nézd meg ezt a videot: https://www.youtube.com/watch?v=iQqjNa4wnlc
2013. jan. 18. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!